poznajem licno bar desetak Alfista koji nisu na forumu i nemaju nameru da ikad dodju ovde, a redovni su na svakom skupu. nema to veze

sto Alfista - sto Alfi

Na 147 ima ugravirano alfa romeo, možda zbog togaFlavio napisao: Jel se zna poenta 147 brisaca na 156?
Msm,neki praktican razlog ili ?
Priznajem, sve je tako biloFlavio napisao: p.s.
@darko qv,99% da je @DusanSD bio al' obzirom na drustvo u kom je bio![]()
![]()
...
Xaxaxa...Ja sam bio.7-og mi je rodjendan bio i bio sam sa curom da proslavimo.Kako je svijet mali,a???.Boze zdravlja vidimose u Kg-u.DushanSD napisao:Priznajem, sve je tako biloFlavio napisao: p.s.
![]()
...
. Osim sto nisam nosio ARCS majicu na letovanje tako da Darko nije mogao mene da vidi u istoj.
@darko qv: video sam jednu 145-icu crvenu (cini mi se da je QV) na magistrali u CG, bas u blizini onog tunela kojim se peske stize do Budve... Mozda si ti bio ti? Oko 22h, 7-og avgusta...
![]()
Da bre, bas tako...darko qv napisao:Xaxaxa...Ja sam bio.7-og mi je rodjendan bio i bio sam sa curom da proslavimo.Kako je svijet mali,a???.Boze zdravlja vidimose u Kg-u.DushanSD napisao:Priznajem, sve je tako biloFlavio napisao: p.s.
![]()
...
. Osim sto nisam nosio ARCS majicu na letovanje tako da Darko nije mogao mene da vidi u istoj.
@darko qv: video sam jednu 145-icu crvenu (cini mi se da je QV) na magistrali u CG, bas u blizini onog tunela kojim se peske stize do Budve... Mozda si ti bio ti? Oko 22h, 7-og avgusta...
![]()
Flavio napisao:Danas je pored mene samo shishnuo jedan crni MiTo na zabarske table.
Poceli gastosi da se emancipuju![]()
.