poznajem licno bar desetak Alfista koji nisu na forumu i nemaju nameru da ikad dodju ovde, a redovni su na svakom skupu. nema to veze

sto Alfista - sto Alfi

.
 . 
   toliki styling
  toliki styling   a Mazda okviri tabli
  a Mazda okviri tabli   .
 . 

...
  ...Na 147 ima ugravirano alfa romeo, možda zbog togaFlavio napisao: Jel se zna poenta 147 brisaca na 156?
Msm,neki praktican razlog ili ?

..Hvala ljudi.Danas vidio Fiat Punto Abarth,na Slovackim tablicama.Kako je taj auto lijep uzivo ljudi...
 ..Hvala ljudi.Danas vidio Fiat Punto Abarth,na Slovackim tablicama.Kako je taj auto lijep uzivo ljudi...  

Priznajem, sve je tako biloFlavio napisao: p.s.
@darko qv,99% da je @DusanSD bio al' obzirom na drustvo u kom je bio

...
 . Osim sto nisam nosio ARCS majicu na letovanje tako da Darko nije mogao mene da vidi u istoj.
 . Osim sto nisam nosio ARCS majicu na letovanje tako da Darko nije mogao mene da vidi u istoj.  

Xaxaxa...Ja sam bio.7-og mi je rodjendan bio i bio sam sa curom da proslavimo.Kako je svijet mali,a???.Boze zdravlja vidimose u Kg-u.DushanSD napisao:Priznajem, sve je tako biloFlavio napisao: p.s.

...
@darko qv: video sam jednu 145-icu crvenu (cini mi se da je QV) na magistrali u CG, bas u blizini onog tunela kojim se peske stize do Budve... Mozda si ti bio ti? Oko 22h, 7-og avgusta...

.
 .Da bre, bas tako...darko qv napisao:Xaxaxa...Ja sam bio.7-og mi je rodjendan bio i bio sam sa curom da proslavimo.Kako je svijet mali,a???.Boze zdravlja vidimose u Kg-u.DushanSD napisao:Priznajem, sve je tako biloFlavio napisao: p.s.

...
@darko qv: video sam jednu 145-icu crvenu (cini mi se da je QV) na magistrali u CG, bas u blizini onog tunela kojim se peske stize do Budve... Mozda si ti bio ti? Oko 22h, 7-og avgusta...

ti je
 ti je   

.
 . 
    .
 .Flavio napisao:Danas je pored mene samo shishnuo jedan crni MiTo na zabarske table.
Poceli gastosi da se emancipuju
.

.
 .