Danas je bio strašan potop u Novom Sadu Bulevar Oslobodjenja kod Papa Pavla je bio pod vodom išao sam kroz vodu kontam u glavi dizel je nema svečice neće ništa da joj fali. Al ne lezi vraže ugasila se i krepala pokušao sam da je zaverglam a ona ni makac.
naj jeftinija varijanta je da sa majstorom skines dizne i da pokusate da izvadite vodu iz cilindara a potom da izduvate svaki cilindar koliko god je to moguce ako nema vecih unutrasnjih ostecenja na motoru motor bi trebalo da upali, isti problrm sam imao sa Lancom temom 2.5 td drug se malo zaleteo kroz jednu ogromnu baru na njegovom autu sam probao to naj bezalenije resenje bez otvaranja motora i on se vozi jos uvek sa tim autom bez ikakvih posledica
Mom drugaru se desila ista pricha sa dizelom... pokrivio je klipnjache.
Ne kontam ljude koji prolaze kroz vodu... niko nije chuo za izraz "hidro udar"
I ja sam se nashao usred tog potopa u NS i milio sam 5 na sat do prve ulice koja nije poplavljena i lepo parkirao. A milion ljudi prolece pored mene sa 50-60 kmh kroz vodu... ja gledam i ne verujem
Ne mozhe agregat da zariba od vode, ali mogu mnogo gore stvari da se dese.
Bolje nemoj pokushavati da je palish nego je odshlepaj kod nekog majstora da pogleda, ne mora da znachi da je neshto stradalo u motoru, ali za svaki sluchaj.