"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Evo i mene, budjavi mts mi jos uvek nije aktivirao roming
Danas smo se svi nasli na predvidjenom mestu
Ovo ovde ne moze da se opise(zato cu biti kratak i sazet), pun grad Alfi, a na parkingu sajma blizu 4000 komada. Inace, stigao sam u cetvrtak oko 22h, 147-ca nije pravila problema. Juce sam pola dana proveo u Areseu, jedva me zena izvukla odande. Nakupovao sam svasta nesto, videcete suvenire kada se vratim
Sutra je predvidjeno "grljenje" Milana tj. formira se kolona koja ce biti slikana iz helikoptera i ulazimo u ginisovu knjigu rekorda.
Imam skoro 300 slika, a za sada evo samo par
Complimenti,per tutti Alfisti!Uzivajte,slikajte,kupujte suvenire i docarajte nam deo atmosfere kad dodjete kuci!a nas par se vec dogovorilo za proslavu 150 godina pa da ne odemo bez bar nekog iskustva!!!!!
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
SVAKA CAST SVIMA!!Uzivajte tamo i u nase ime,i ako ko pita za nas ovamo,pozdravite naravno.
Super su fotke,svaka je kao razglednica,ubacujte ih jos,nama je maloooooo....
Bas mi je krivo sto nisam otisao...pix
Evo i mene..pod utiscima sam..jos uvek..i verujem da cu biti jos dugoooo ..svaki trenutak je bio ispunjen...ocekivanja premasena u velikoj meri..reci i slike mogu da pokazu samo deo onoga sto osecam u sebi!!
Neverovatnih i neponovljivih 80-ak sati su iza mene...
Dex i Redzep ce,nadam se,imati sta da vam pricaju...jer ja jednostavno nisam u stanju!!