sledeci skup

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Re: sledeci skup

Čet Maj 20, 2010 7:17 pm

Ja sam i sa Miloshem davno u dogovorima..i iz objektivnih razloga,cekalo se na konacni dogovor!! Izleti su i deo "delatnosti" Kluba,druzenje sa clanovima van Bg!! Bili smo i u Negotinu,prosle godine,i na Bukulji pre par nedelja!! Postoje predlozi,druzenja mozemo organizovati jednom mesecno! Tim izletima bi ucvrstili odnose u samom Klubu,animirali clanove,razmenjivali ideje...i lepo se provodili!
Palic je prva destinacija,mogli bi i u Bjeljinu da obidjemo Alfiste koji su bili na Adi,vinski krajevi Zupe..itd,ali to su izleti i druzenja,to bi mogli da razdvojimo u drugu temu,a ovde da diskutujemo oko zvanicnih skupova :wave:
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 20, 2010 8:28 pm

Ja sam se prošle godine raspitivao za Beranovac i jako je teško dobiti stazu mada imam dobru vezu. Jako krupan zalogaj i ne bi se pokrili samo od klupskog susreta već bi morao biti napravljen pravi track day.
Za Ns skup sam mislio da ga izmestimo u Kulu, postoji karting staza, ogroman prostor(kafana, veštačko jezero) i to bi moglo da se organizuje krajem jula.
Korisnikov avatar
Tihomirce
Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Čet Maj 20, 2010 8:35 pm

Jel si mislio na ovo :confused: :confused:

Slika

Čini mi se da bi tu bilo lepo :yahoo: :yahoo: :drink
Slika
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 20, 2010 8:38 pm

Da, ambijent je odličan, a pored vožnje možemo da napravimo i igre bez granica :rotfl:
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD

Čet Maj 20, 2010 8:53 pm

Misliš :scratch: mis mokra maica :rotfl:
i pranje auta :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Slika
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Čet Maj 20, 2010 9:42 pm

pa kad dlakavi bracini istrce sa stomacima da peru kola

ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD

Čet Maj 20, 2010 9:58 pm

:devil_finger: :devil_finger: :medal: :devil_finger: :devil_finger: hahahaha hahaha hahahaha
baš taj rad :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Slika
Korisnikov avatar
milosh024
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:27 am

Čet Maj 20, 2010 10:26 pm

Palic nema stazu, to odmah da razjasnimo...ima nekih prostora u su koji su tipa vecih parkinga gde bi mogao da se improvizuje poligon ali to predpostavljam nije to.......mislim da Subotica mozda vise pashe za izlet nego za zvanicni skup ali kako god se dogovorimo....imamo i mi vestacko jezero koje je po meni bolje od Palica jer se moze kupati...lepo je sredjeno i na njemu su se organizovale ove tuborg zurke i tako to, ima nekoliko sankova, terasa i naravno klope..pored tog jezera je veliki parking na kome moye da se napravi-improvizuje poligon, tako da mi je to na umu.....nema veye sa Palicom i na drugoj je strani grada.....moze i na Palicu da se organizuje ako je to zelja vecine, nemam nista protiv ali ne znam gde bi vozili auta :rolleyes: osim ako niste za neki offroad, to bi resili............
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Čet Maj 20, 2010 10:32 pm

a kakva je situacija sa bubanj potokom za vecernji skup
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 20, 2010 10:54 pm

Ne mora se uvek voziti staza. Iskreno, ne mora nista od standardnih aktivnosti. Ja bih voleo iskreno da izblejim neki vikend zavaljen, opusten van guzve i svih problema...
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Čet Maj 20, 2010 11:08 pm

pametno zboris sinko,debela ladovina i casica razgovora sta i gde prepraviti i doraditi
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Čet Maj 20, 2010 11:58 pm

kilson napisao:Ne mora se uvek voziti staza. Iskreno, ne mora nista od standardnih aktivnosti. Ja bih voleo iskreno da izblejim neki vikend zavaljen, opusten van guzve i svih problema...
Dobro, ti si se baš istrošio onomad :rotfl:
ljube-kugla napisao:pametno zboris sinko,debela ladovina i casica razgovora sta i gde prepraviti i doraditi
Još jednom natenane ono oko nitovanja i pertlovanja lamele da mi objasniš :grin:
Korisnikov avatar
delic
Garaža: 156 SS
Pridružio se: Sub Mar 27, 2010 10:28 pm

Pet Maj 21, 2010 4:37 pm

Mogu i Hondasi pa da se eventualno zainteresuje Delta pa to sve bude lakse i onda pozovemo i ove iz BMW-a posto je sve to ista kuca a i da imamo koga da obilazimo za krug.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 21, 2010 5:12 pm

Moze, NE moze. :D

Delta nema interesa za Alfu niti nas klub. ;)
Korisnikov avatar
delic
Garaža: 156 SS
Pridružio se: Sub Mar 27, 2010 10:28 pm

Pet Maj 21, 2010 5:20 pm

Sad mi je drago sto sam isp.... za sluzbenu 159
Korisnikov avatar
alaza
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98.
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 11:01 pm

Pet Maj 21, 2010 5:39 pm

S`obzirom da je staza izgradjena pre milion godina, iskrpljena na x mesta, trava prekriva ivice staze, ograde zardjale i iskrivljene, i drugi niz nebezbednih problema na istoj nije ni cudo sto dolazi do povredjivanja vozaca, a i same publike koja je gotovo na samoj stazi i posmatra trke.
Kad sve to sagleda covek pa nasi vozaci su za ocenu 10 i nijedan nije ispod toga.

Mi nemamo i nikada necemo imati stazu kao sto je grobnik, ili bilo koje druge staze u ostalim evropskim zemljama, jednostavno ona mnogo kosta da se napravi a da je vec neko hteo i da je u interesu ove drzave to bi odavno uradili pa bi se mesecima cekalo na zakazivanje iste.
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD

Pet Maj 21, 2010 6:47 pm

Pa Kule Perišić još uvek jurca da se napravi staza pokraj Aranđelovca ,
dal će mu to poći za rukom videćemo ,
ja se iz sveg srca nadam da će uspeti da istera do kraja :hello:
Slika
Korisnikov avatar
DogoArgentino
Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:43 am

Pet Maj 21, 2010 7:42 pm

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=425687

Prica se da Stefan-GP planira izgradnju staze kod stare pazove i da ce staza biti u planu za F1 ...
Sta ce biti od toga videcemo ali bi i zakup takve staze papreno kostao...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Slika
Korisnikov avatar
alaza
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98.
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 11:01 pm

Pet Maj 21, 2010 8:42 pm

Pa neka naprave nesto, ali ni jedna staza nije jeftina u zakup.
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Pet Maj 21, 2010 9:20 pm

to je isto kao kad bi prvo stavili krevet pa tek onda zidali kucu

pa jel oni pametni znaju koliko kosta samo farbanje linija po duznom metru,nemaju poima

ne mogu da poprave i odrzavaju ono sto je napravljeno posle drugog svetskog rata,a sad bi pravili mesto za pranje .... precutacu,iznervirao sam se
Korisnikov avatar
koki959
Garaža: Alfa Romeo 2.0 TS
Pridružio se: Uto Avg 18, 2009 10:14 pm

Pet Maj 28, 2010 7:52 am

Slika
Za prijatno i lepo druzenje, bez podsticanja adrenalina, mislim da je jedno od boljih mesta, nije sto je u mom kraju, ali ko je jednom bio uverio se :) Postoje tri bliska parkinga, stotinak metara udaljeni. Priroda prelepa, jezero jos lepse, mana je samo sto taj hotel tu ne radi , za sada, vec motelcic na drugom delu plaze i jedan mali bar bas na plazi. Ima tri prilaza do Borskog jezera, autoputem do Paracina pa Bor, preko Pozarevca i Zagubice, najkraci i na kraju najlepsa varijanta, uglavnom pored Dunava, tzv.dunavska tura, takodje Pozarevac, Veliko Gradiste, Donji Milanovac i onda Bor. Mozda i to bude neko od buducih mesta druzenja, ali kazem, nema mesta za voznju, mada u Boru postoji sportski aerodrom koji nije u funkciji, apsolutno neiskoriscen. Samo je pitanje u kakvom je stanju jer kod nas termin "cuvanje i odrzavanje vec napravljenog" ne postoji.
JaMaL
Garaža: 75 TS
75 TB
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:04 pm

Pet Maj 28, 2010 8:31 am

bez podsticanja adrenalina
no ty... jos nisam penzos i to se nece cuti ni u jednoj recenici vezanoj u bilo kom obliku za alfa romeo...

da sam zeleo mirne voznje kroz prirodu i druzenje sa nepoznatim ljudima zbog uzivanja kupio bih mercedes i postao swinger... pa se nalazio u zabacenim hotelima pored jezera sa istomisljenicima i "uzivao u prirodi"... :lol:

ARCS Travel Agency... vodimo vas u zaboravljenu Srbiju... opustajuce voznje kroz prirodu a uvece specijalan program... swingers party u zabacenim hotelima... kostimi obavezni... :lol:
Korisnikov avatar
koki959

Pet Maj 28, 2010 9:09 am

Zaboravljena Srbija je stvar glave a ne stvarnosti. Nekima je to i te kako draga i vazna Srbija, a zalosno je ako je sve osim Beograda tebi nebitno i zaboravljeno. No verovatno jos mnogo treba da ucis o zivotu, ne stizu svi odgovori odmah. A kao sto si mogao da procitas ranije u nekim postovima neki su malo prerasli klinacko dokazivanje po ulicama i lecenje po necega misleci da je sesti u "neki" auto dovoljno sto i postati neko. Adrenalin se budi pri voznji do i od mesta putovanja bilo kada i bilo gde u autu koji volis i koji ti ga i stvara, a zestoko, "adrenalinsko" trkanje putnickim autom je zaista za one koji imaju visak para a manjak normalne percepcije voznje i uslova za nju koji su nikad gori nego danas u ovo vreme. A na kraju ima nas raznih, neki vole da se druze, caskaju, uzivaju, neki da nesto drugo, trece i cetvrto rade, pa ko voli nek izvoli.
JaMaL
Garaža: 75 TS
75 TB
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:04 pm

Pet Maj 28, 2010 10:24 am

a zalosno je ako je sve osim Beograda tebi nebitno i zaboravljeno
Ja to nikada nisam pomenuo, ali nebitno... svi imamo ocigledno neke komplekse i probleme koju izadju na povrsinu i totalno bez provokacije...

Ono sto je bilo poenta koju ti ocigledno zbog svoje kratkovidosti na sopstvene probleme i komplekse nisi primetio je da je ovo klub ljubitelja automobila... italijanskih... sportskih automobila... sa nekom tradicijom i poentom...

I opet ponavljam klub ljubitelja automobila, sportskih automobila... a ono sto klubovi ljubitelja sportskih automobila (koje inace ljudi kupuju zbog performansi i adrenalina a ne izgleda ili statusa, pogotovu ne u srbiji) radi jeste da organizuje skupove na kojima je poenta isticanje kvaliteta i poente tih automobila, uporedjivanje performansi i vozackog umeca i neka vrsta sigurnog i kontrolisanog takmicenja u kome se svako moze dokazati sta ume i zna...
Ako zelis da vrtis prasice i vozikas se po prirodi ti idi u opel klub jer provereno znam da oni to rade... narodna muzika, prase, skidanje papuca i leskarenje po travici...

E sad, klub ljubitelja prirode ili posmatranja ptica za one kastrirane isto nije ovde...
prerasli klinacko dokazivanje po ulicama i lecenje po necega misleci da je sesti u "neki" auto dovoljno sto i postati neko
opet kompleksi i licni problemi... ja to nisam spomenuo ni jednom niti sugerisao ni u jednom delu posta...
a zestoko, "adrenalinsko" trkanje putnickim autom je zaista za one koji imaju visak para a manjak normalne percepcije voznje i uslova za nju
Trkanje... putnickim autom... manjak percepcije... nemoj svoje strahove nametati drugima i opet ispoljavati svoja licna tumacenja citanja izmedju redova koja ja licno nisam nigde napisao niti sugerisao...
A opet... ja automobil kome je fabrika nabila 150+ ks pod haubu i savrsenu raspodelu tezine i sportsko vesanje... inace sve totalno nepotrebno za "putnicki auto", ne vidim kao da nije napravljeno da ga neko izveze na stazu povremeno i dozivi malo adrenalina i kontrolisanog straha koji te realno podseca da si ziv i da ti jos uvek nesto kuca u grudima i tece venama...

u sustini neverovatno je kako si iz 3 (slovima TRI) recenice koje nemaju nikakvu referencu u stvarnosti izvukao sve svoje strahove, frustracije i komplekse... i iskalio ih na meni koji sam u tom trenutku ocigledno bio najblizi... iako me ne poznajes niti znas bilo sta o meni... sta ti to govori o tebi? jel vreme za neke pilulice i psihijatra...?

ja sad odoh da radim svoj realan posao sa kojim cu imati vishka para da bih uzivao u svom manjku normalne vozacke percepcije (sta god ovo uopste znacilo) sa svojim "putnickim" automobilom na nekom lokalnom brdu jer ja ipak ne volim trkanje kroz grad, ne volim da ugrozavam nikoga sem sebe i nemam nikome nista da dokazujem sem sebi... jer pomerati granice svojih mogucnosti u svakom pogledu, svakog dana i ne dopustiti da te sredina i ucmalost proguta i povuce sa sobom je ipak ono sto mene goni napred... ne kukaj vec pobedi...
Korisnikov avatar
koki959

Pet Maj 28, 2010 11:31 am

Recenica o "zaboravljenoj Srbiji" nije moja. Steta sto iz price ne govori objektivnost , no nije ni vazno, ja nemam konflikt sa tobom vec poimanjem brze i adrenalinske voznje. Naglasavam, toliko rizicne danas kad su nam putevi OCAJNI, kad vozace tretiraju gore nego narkodilere za svaki prekrsaj, kad sam cuo za tri slucaja razvaljivanja trapa u rupi na putu koje nece niko nikada da obesteti a zna se ko je kriv za to, kad u kolima trebate da imate opremu ko za spejs satl, kad je gorivo ko litar krvi, zaista malo prostora ostaje za to, tzv ludovanje i dodirivanje granica, sto naravno niko nikome ne moze da zabrani.Takodje je apsolutno tacno da je voznja po stazi lep dozivljaj ali kad je moguce! Ako nije bas uvek moguce zasto prekidati lepu tradiciju druzenja i uzivanja u lepim automobilima koji se ne vidjaju bas svaki dan jer smo iz razlicitih gradova. Nemoj da mislis da sam lak na gasu i da nisam mnoge ostavio iza sebe bas zato sto vozim auto koji ide odlicno iako ima iza sebe 23 godinice i upravo zbog cega sam ovde!. Samo mi malo vise smeta sto recnik nisi prilagodio atmosferi na ovom forumu, gde odise dobra volja, smisao za saradnju, korektnost, potreba da se cuju svacije ideje i predlozi. Malo teze reci skoro uvrede nisu nikome pomogle u komunikaciji pa nece ni tebi ma kako mene nazivao, kako bese, kastriran, za pilule za lilule i psihica, jel da :) ? Mozda sam jos neku propustio.....
Da dodam , Beograd je na moju veliku zalost postao grad muke i patnje za sve vozace a ne predmet neostvarenih zelja i duboko prezivljavajucih kompleksa. Steta sto je tako,ali je tako.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”