Palic je prva destinacija,mogli bi i u Bjeljinu da obidjemo Alfiste koji su bili na Adi,vinski krajevi Zupe..itd,ali to su izleti i druzenja,to bi mogli da razdvojimo u drugu temu,a ovde da diskutujemo oko zvanicnih skupova

Dobro, ti si se baš istrošio onomadkilson napisao:Ne mora se uvek voziti staza. Iskreno, ne mora nista od standardnih aktivnosti. Ja bih voleo iskreno da izblejim neki vikend zavaljen, opusten van guzve i svih problema...
Još jednom natenane ono oko nitovanja i pertlovanja lamele da mi objasnišljube-kugla napisao:pametno zboris sinko,debela ladovina i casica razgovora sta i gde prepraviti i doraditi
no ty... jos nisam penzos i to se nece cuti ni u jednoj recenici vezanoj u bilo kom obliku za alfa romeo...bez podsticanja adrenalina
Ja to nikada nisam pomenuo, ali nebitno... svi imamo ocigledno neke komplekse i probleme koju izadju na povrsinu i totalno bez provokacije...a zalosno je ako je sve osim Beograda tebi nebitno i zaboravljeno
opet kompleksi i licni problemi... ja to nisam spomenuo ni jednom niti sugerisao ni u jednom delu posta...prerasli klinacko dokazivanje po ulicama i lecenje po necega misleci da je sesti u "neki" auto dovoljno sto i postati neko
Trkanje... putnickim autom... manjak percepcije... nemoj svoje strahove nametati drugima i opet ispoljavati svoja licna tumacenja citanja izmedju redova koja ja licno nisam nigde napisao niti sugerisao...a zestoko, "adrenalinsko" trkanje putnickim autom je zaista za one koji imaju visak para a manjak normalne percepcije voznje i uslova za nju
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”