Slozicesh se samnom da poredjenje nije na mestu. Kao prvo - Ferrari nazalost, u 99% sluchajeva ne voze ljubitelji brzine i automobila (kao shto smo mi) vec lovatori, pozeri, razne zvezde i zvezdice, kolekcionari (doje mu na isto) isl. Mi ovde prichamo o nechemu daleko blizem. V6 je na ivici mojih mogucnosti i kada sam ga kupovao bio sam spreman na to da cu zbog te svoje ljubavi nekih drugih stvari morati da se odreknem... I sve dok to mogu da izbalansiram OK... Nabavna cena V6 i recimo 2.0 jts je u najboljem sluchaju ista, a chesto je V6 i jeftiniji jer teze nalazi kupce - prave ljubitelje.... i to su jedini kupci ovih automobila zaljubljenici... Teshko da ce neko ko ne poznaje ovaj automobil i nije i inache ljubitelj Alfe ili pravih sportskih mashina (a za relativno malu kintu) i pomishljati da kupi ovaj automobil upravo iz razloga koje si bash ti nabrojao... I onda se chovek zapita...
Drugo - shta ti to znachi "Ja sam skroman..." A shta sam onda ja? Razmetljivac? Ochito nismo na istoj talasnoj duzini... Nema tu lova bash mnogo veze... Sumnjam da ja imam neshto vishe kinte od tebe, narochito sa mojim mesechnim rashodima i porodichnim obavezama...
Nemoj pogreshno da me shvatish, nisam ja neshto nadrndan ili zeljan neke prepirke... Chisto, ono, smatram sebe samo mozda i prevelikim ljubiteljem koji je spreman da napravi onaj korak vishe koji nas izdvaja od prosechnih vozacha-konzumenta, kojima je jedino bitno koliko troshi i kolika je registracija, odnosno prosechnog kupca VAG TDI proizvoda... Jeste kriza i besparica, moji su se prihodi vishe nego prepolovili u odnosu na proshlu godinu... prodaja V6 je kranja opcija... Ali, ako mora, jbga... Nismo deca...