split from: Još jedan zanimljiv oglas... Pad cena

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Re: Još jedan zanimljiv oglas...

Uto Dec 22, 2009 9:16 pm

@OMP
Slozicesh se samnom da poredjenje nije na mestu. Kao prvo - Ferrari nazalost, u 99% sluchajeva ne voze ljubitelji brzine i automobila (kao shto smo mi) vec lovatori, pozeri, razne zvezde i zvezdice, kolekcionari (doje mu na isto) isl. Mi ovde prichamo o nechemu daleko blizem. V6 je na ivici mojih mogucnosti i kada sam ga kupovao bio sam spreman na to da cu zbog te svoje ljubavi nekih drugih stvari morati da se odreknem... I sve dok to mogu da izbalansiram OK... Nabavna cena V6 i recimo 2.0 jts je u najboljem sluchaju ista, a chesto je V6 i jeftiniji jer teze nalazi kupce - prave ljubitelje.... i to su jedini kupci ovih automobila zaljubljenici... Teshko da ce neko ko ne poznaje ovaj automobil i nije i inache ljubitelj Alfe ili pravih sportskih mashina (a za relativno malu kintu) i pomishljati da kupi ovaj automobil upravo iz razloga koje si bash ti nabrojao... I onda se chovek zapita...
Drugo - shta ti to znachi "Ja sam skroman..." A shta sam onda ja? Razmetljivac? Ochito nismo na istoj talasnoj duzini... Nema tu lova bash mnogo veze... Sumnjam da ja imam neshto vishe kinte od tebe, narochito sa mojim mesechnim rashodima i porodichnim obavezama...
Nemoj pogreshno da me shvatish, nisam ja neshto nadrndan ili zeljan neke prepirke... Chisto, ono, smatram sebe samo mozda i prevelikim ljubiteljem koji je spreman da napravi onaj korak vishe koji nas izdvaja od prosechnih vozacha-konzumenta, kojima je jedino bitno koliko troshi i kolika je registracija, odnosno prosechnog kupca VAG TDI proizvoda... Jeste kriza i besparica, moji su se prihodi vishe nego prepolovili u odnosu na proshlu godinu... prodaja V6 je kranja opcija... Ali, ako mora, jbga... Nismo deca... ;)
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Uto Dec 22, 2009 9:46 pm

Speedfreak, svaki argument ti je na mestu, ali ako budes prodao auto shvati to kao takticko povlacenje, a ne kao neki poraz. Bice para kasnije, a bice jos neko vreme i benzina pa ce moci da kupis nesto za svoju dusu. Nece svi atmosferci sa kubikazom nestati. Ni ja nisam srecan kuda ide automobilski svet, ali imamo jos par godina pred nama...Taman kada ti deca poodrastu imaces vremena da glancas 156 GTA, a tada na njoj neces gubiti pare jer ce biti klasik.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Uto Dec 22, 2009 9:55 pm

:amen:
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Uto Dec 22, 2009 9:58 pm

"Nemoj pogreshno da me shvatish, nisam ja neshto nadrndan ili zeljan neke prepirke..."
naravno da ne smatram ovo prepirkom niti zelim da postane, razmenjujemo misljenja, normalno ;)
za ferari sam lupio i slazem se da nije dobro poredjenje ali uzmimo na primer neku breru ili 159ku i sl. no nebitno, a sto se tice toga da ferari voze pozeri, hm, pa ne bih se nesto slozio, pozeri voze bentli :rolleyes: ili eventualno neki ferari ali u kabrio verziji :D a enca i scuderiu, f40 i 50 i sve starije modele npr. voze pravi ljubitelji :thumbsup:
ja sebe smatram ljubiteljem alfe i automobila uopste ali nisam spreman da poslednje pare iz kuce izdvojim za auto ma koliko mi se svidjao i zeleo ga jer uvek ima precih stvari :rolleyes:
ali to ne znaci da nekog smatram razmetljivcem ako to ucini, njegova je stvar i njegove pare.
a da bi voleo nesto jace, novije i bolje voleo bih naravno ko ne bi :D
no nebitno da ne duzimo i ofiramo vise jer prica odlazi daleko od teme, sve je pocelo od jednog oglasa i treba tako da se nastavi :wave:
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Uto Dec 22, 2009 10:10 pm

E, društvo stvarno me nasmejaste :rotfl:

Samo da razdvojimo 2 stvari: speedfreak je potpuno u pravu,
ali niko vam nije ni govorio da svoje alfe ne možete da cenite koliko ih cenite
ali kilson je lepo objasnio da možeš spucati u auto kolko oćeš ali on ima godina
koliko ima i cena se formira dekvatno.

Realno niko neće moći da proda svoju Alfu približno koliko je ceni i daleko od onoga
što je uloženo.
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Re: split from: Još jedan zanimljiv oglas... Pad cena

Uto Dec 22, 2009 11:40 pm

Ja se sa speed-ijem slažem 100 posto :thumbsup:
Korisnikov avatar
Damjan156
Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter

Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:04 pm

Uto Dec 22, 2009 11:44 pm

Bogdan156 napisao:Mali off, Damjane jel moguce da si toliko ulozio za 2 godine? :eek:
Počni od prve stranice moje teme...i videćeš na koliko će izaći...
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Sre Dec 23, 2009 1:03 am

dejan555 napisao:E, društvo stvarno me nasmejaste :rotfl:

Samo da razdvojimo 2 stvari: speedfreak je potpuno u pravu,
ali niko vam nije ni govorio da svoje alfe ne možete da cenite koliko ih cenite
ali kilson je lepo objasnio da možeš spucati u auto kolko oćeš ali on ima godina
koliko ima i cena se formira dekvatno.

Realno niko neće moći da proda svoju Alfu približno koliko je ceni i daleko od onoga
što je uloženo.
pa ja sve vreme to i pricam, tvoje je koliko ces da je cenis a koliko realno mozes da dobijes ali je prica malo zalutala i izgubila smisao :D
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
jonicalfa
Garaža: AR 164 V6 turbo
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 8:29 pm

Re: split from: Još jedan zanimljiv oglas... Pad cena

Sre Dec 23, 2009 7:57 am

http://www.halooglasi.com/vozila/prikaz ... =1&wr=130#{%22__s%22%3A%22IuBUb08MI5vr1k%2FucTYA1UQ%2Fdl8Fy9Mq8SLetQ2ThBw%3D%22}

hmmm...baci pogled na sivu gtv

Povratak na “Cafeteria da Romeo”