AR 155 Q4
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Me ko se raspravlja niko se ne raspravlja
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
-
ki
- Drug Član
Prvo lepo isprazni mosnice na mestu predvidjenom za to pa onda skokni do te tvoje kafane i objasnjavaj lokalnim pijandurama kako ces sekvent atmosferca da preradjujes na neki oem komp i zasto, te kako ce sve to da radi do yaya i kako si ti sve naj, a ostali .....! Mozda nekada i stvarno krenes u tom pravcu pa razneses neki 24v cisto u empirijske svrhe...
Ali kao hronicni teoreticar, verovatno mislis da je to sve suvise prljavo u odnosu na tastaturu koja ti je glavni alat pa ces ostati na onome sto najbolje znas; surf/prepis.
Do sledeceg pisanja razmotri kakva je slicnost izmedju 2.0V6 atmo i 2.0V6TB, pa onda prosurfuj i nadji presek glave, pa onda procitaj o V6TB motorima i koliko je ta konstrukcija dobra za turbiranje, pa onda pogledaj kakav je hod motora dobar za TB motor, pa onda baci pogled na praistorijske klipove u V6TB koje mozes videti i kod sebe, potom razmisli zasto V6TB ni 2000-te nije mogao zadovoljiti ni Euro2 norme i tako dalje i tako dalje... Za koks ces morati da pitas konstruktore.
Btw, ovaj forum upravo i sluzi za razmenu iskustava, a to sto se ti osecas napusenim, verovatno je zbog nekog tebi poznatog problema. Ovo poredjenje sa poluobrazovanim majstorima ti je kruna tvog inzinjerizma. Imam iznenadjenje za tebe nisam majstor, a da li sam obrazovan - moze se proceniti makar na osnovu pismenog izrazavanja.
Re: AR 155 Q4
Deckonjo ko tebi drma kavez?!JaMaL napisao:Sve je to lepo...
znas odlicno da se napravis baja i kazes nemate pojma, zaprljajte ruke itd...
sa tim da to zvuci isto kao i "ma alfa, to se stalno kvari" ili "nemac kad napravi to traje" prazne floskule koje valjaju poluobrazovani majstori da bi zvucali strucno u svom selu...
Prvo lepo isprazni mosnice na mestu predvidjenom za to pa onda skokni do te tvoje kafane i objasnjavaj lokalnim pijandurama kako ces sekvent atmosferca da preradjujes na neki oem komp i zasto, te kako ce sve to da radi do yaya i kako si ti sve naj, a ostali .....! Mozda nekada i stvarno krenes u tom pravcu pa razneses neki 24v cisto u empirijske svrhe...
Ali kao hronicni teoreticar, verovatno mislis da je to sve suvise prljavo u odnosu na tastaturu koja ti je glavni alat pa ces ostati na onome sto najbolje znas; surf/prepis.
Do sledeceg pisanja razmotri kakva je slicnost izmedju 2.0V6 atmo i 2.0V6TB, pa onda prosurfuj i nadji presek glave, pa onda procitaj o V6TB motorima i koliko je ta konstrukcija dobra za turbiranje, pa onda pogledaj kakav je hod motora dobar za TB motor, pa onda baci pogled na praistorijske klipove u V6TB koje mozes videti i kod sebe, potom razmisli zasto V6TB ni 2000-te nije mogao zadovoljiti ni Euro2 norme i tako dalje i tako dalje... Za koks ces morati da pitas konstruktore.
Btw, ovaj forum upravo i sluzi za razmenu iskustava, a to sto se ti osecas napusenim, verovatno je zbog nekog tebi poznatog problema. Ovo poredjenje sa poluobrazovanim majstorima ti je kruna tvog inzinjerizma. Imam iznenadjenje za tebe nisam majstor, a da li sam obrazovan - moze se proceniti makar na osnovu pismenog izrazavanja.
- ale944
- Garaža: Porsche 944 turbo, Alfa 147 selespeed,Alfa Crosswagon, Panda 0.9
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Pojavio se vlasnik sa onom crnom Q4 u pijaci.Ceni je 4000
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- nemanja156
- Garaža: 156 2.4 jtd
mom drugaru je lik nudio 155 Q4 (crvena) u zamenu za kalibru (Q4 je sa fabrickom kozom) i valjda nije bila nista posebno
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Kada bude procitao odnosno ako bude pricao da mi znamo sve o istoj , mislim da ce odmah da povuce oglas
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
- acasmc@146
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
a mozda i podigne cenu na 5-6000e??Mique napisao:Kada bude procitao odnosno ako bude pricao da mi znamo sve o istoj , mislim da ce odmah da povuce oglas
Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!
- jzivadin
- BANOVAN
LJUDI JEL IMA NEKO BR TELEFONA OD ONOG LIKA STO VALJA CRVENU Q4 IZ PANCEVA?
Edit by Gile:
Još jednom napiši poruku svim velikim slovima i ubuduće čitaš forum kao gost, ako ti nije jasno zašto sam ti do sad brisao postove.
Edit by Gile:
Još jednom napiši poruku svim velikim slovima i ubuduće čitaš forum kao gost, ako ti nije jasno zašto sam ti do sad brisao postove.
- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
- tumbas
- Garaža: Alfa Romeo 155 TS 1.8 8v
Meni se svidja, da jos moz da se registruje jako bi me kopkalo dali da ga kupim pa to je cena skutera.... Q4 zakon auto...
155 1.8 8v
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
jeste. i lep je na slikama.
jedino sto buni je:
*zasto ga vlasnik nije preregistrovao, imao je priliku, pa sve je prolazilo...
znaci, potpuno je mutan papiroloski, ili ... ne znam sta je s tim kolima.
inace, da imam Q4 (bilo kakav) uzeo bih ovaj za delove, samo Q4 ispod njega vredi te pare...
jedino sto buni je:
*zasto ga vlasnik nije preregistrovao, imao je priliku, pa sve je prolazilo...
znaci, potpuno je mutan papiroloski, ili ... ne znam sta je s tim kolima.
inace, da imam Q4 (bilo kakav) uzeo bih ovaj za delove, samo Q4 ispod njega vredi te pare...
- acasmc@146
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
ma to nesto debelo nije u redu????
pa za te pare ne moze da valja ni na liliputanskim tablicama????
tu nesto smrdi? da ne bude kao tip u oglasima:
Mercedes 124 Coupe AMG '91god - 5000e
okrenem ja iz one ciste, pederske, radoznalosti:
-dobar dan, zovem u vezi oglasa
-kazi miko
-recite mi nesto vise o autu, za pocetak koji je to motor tacno?
-to ti je miko, dvehiljade kubika benzinac
-samo
-pa samo, sta ces vise?
-pa zar nije u AMG nesto tipa V8 5000ccm, ili tako nesto?
-a pa bio je, ali smo ubacili 2.0
-pa zasto zaboga? kako je to onda AMG ako nije njegov motor? sta je u stvari AMG na tim kolima?
-kako sta? pa enterijer, cajgeri, sedista....
pa za te pare ne moze da valja ni na liliputanskim tablicama????
tu nesto smrdi? da ne bude kao tip u oglasima:
Mercedes 124 Coupe AMG '91god - 5000e
okrenem ja iz one ciste, pederske, radoznalosti:
-dobar dan, zovem u vezi oglasa
-kazi miko
-recite mi nesto vise o autu, za pocetak koji je to motor tacno?
-to ti je miko, dvehiljade kubika benzinac
-samo
-pa samo, sta ces vise?
-pa zar nije u AMG nesto tipa V8 5000ccm, ili tako nesto?
-a pa bio je, ali smo ubacili 2.0
-pa zasto zaboga? kako je to onda AMG ako nije njegov motor? sta je u stvari AMG na tim kolima?
-kako sta? pa enterijer, cajgeri, sedista....
Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- dekideki
- Drug Član
ne mora da znaci. kompletna tabla je dosla kasnije, ovo je 1993, prva serija od 1000 komada, narrow. trebalo bi da ima kontrol panel i kontrolu tvrdoce ogibljenja, kao i podizace napred i pozadi. a prva tura od tih 1000 ima i sistem za prskanje interkulera sa hladnom vodom kod vecih opterecenja motora, a rezervoar za to je elastican i nalazi se pozadi u gepeku, sa leve strane.
mozda je ovo dobar auto, ali cak i po ovoj ceni ocigledno da nema kupaca.
ima falsh italijanske table a originalno je svajcarac. pitanje je kako bi ga prevezli do Bgd i gde bi ga skladistili da ne bude na ocigled policiji i komunalcima . jedino neki ljubitelj koji ima mesto viska u garazi... zelim da takav ovde postoji, zaista zelim. pa makar je vidjali samo jednom, na Bg skupu.
mozda je ovo dobar auto, ali cak i po ovoj ceni ocigledno da nema kupaca.
ima falsh italijanske table a originalno je svajcarac. pitanje je kako bi ga prevezli do Bgd i gde bi ga skladistili da ne bude na ocigled policiji i komunalcima . jedino neki ljubitelj koji ima mesto viska u garazi... zelim da takav ovde postoji, zaista zelim. pa makar je vidjali samo jednom, na Bg skupu.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- dekideki
- Drug Član
lepa, detaljna i dobro argumentovana recenzija.
svodi se na par osnovnih stvari:
- fijat ga je upropastio nasledjenim vesanjem sa tipa
- lanca mu je dala ne tako ubedljivu varijantu 2.0 16V T sa AWD, a Q4 nije nasledio nista od fenomenalnih osobina integraljke, pa cak ni kvalitet enterijera
***u celoj recenziji, autor teksta je rec "Alfa" upotrebio 13 puta, "Lancia" 8 puta, "Fiat" 3 puta. cisto sumnjam da je bilo namerno, ali je veoma simbolicno.
svodi se na par osnovnih stvari:
- fijat ga je upropastio nasledjenim vesanjem sa tipa
- lanca mu je dala ne tako ubedljivu varijantu 2.0 16V T sa AWD, a Q4 nije nasledio nista od fenomenalnih osobina integraljke, pa cak ni kvalitet enterijera
***u celoj recenziji, autor teksta je rec "Alfa" upotrebio 13 puta, "Lancia" 8 puta, "Fiat" 3 puta. cisto sumnjam da je bilo namerno, ali je veoma simbolicno.
- dijabolinakeva
- BANOVAN
-
gi
- Drug Član
E ovako. Pošto je ova tema kontroverzna kao i sam Q4, a ovde ih nema dobrih niti će ih biti koliko vidim, da ne bih po ceo dan čistio gomilu đubreta iz poruka, tema ide pod ključ. Ako se pojavi neka Q4 u oglasima pa ispadne dobra a neko hoće i da je kupi i dovede u klub, a ne da presipa iz šupljeg u prazno kako je to nina nana mama svih mašina itd, otključavam temu. Naravno, nema pokretanja drugih tema o 155 q4.