ja jos uvek nisam Alfista ali nadam se uskoro:)
Ja zivim u ceskoj i planiram da kupim Alfu 156 1.9 JTD u karavan verziji, polovnu. Naisao sam na par oglasa koji meni deluju zanimljivivo. Ali kako puno ne znam o ovom automobilu nisam siguran koji je pravi potez. Zanima me da li je bitnije da je auto mladji( 2002 ) a da je vise presao ( 135 000Km ) ili da je 2000g. a da je presao 124 000Km ili treca varijanta je 2001g. a 157 000Km. Naravno da predpostavimo da je istina, sto kako kazu ljudi iz auto bazara koje sam zvao telefonom, da su svi odrzavani redovno, da je u servisnoj knjizici uvedeno sve sto je radjeno na autu itd.
2000g. je uvezeno iz Holandije i imao je samo jednog vlasnika, a 2001g. i 2002g. su uvezeni iz Italije, takodje jedan vlasnik, tj. u ceskoj nisu vozeni. za sada sam ih pogledao samo preko interneta ali se spremam da ih pogledam i uzivo, nadam se sa nekim strucnim mehanicarem.
interesuje me sta mislite o tome, da li imate neki savet na sta bi trebalo da obratim paznju i gde su najosteljivije tacke alfe156 u karavan verziji.
jako se radujem dobroj kupovini i moram da priznam da sam vec pokupio virus Alfe Romeo i jako se dobro osecam

srdacno vas buduci Alfista.