*Posle kad se hladila (i on, vozio covek ceo dan), ispricao nam je u pauzi da je njegova krivica za oba druga mesta u ST trkama (da, bio je i ST na parkingu - nazalost samo za gledanje), pogotovo u Kraljevu gde je, kako kaze, prvi put u zivotu vozio i da je samo iskustvo doprinelo da Mikica prodje prvi. o incidentu je ispricao da ga je imao branik branik (kad je ovaj vec krenuo da kuva na 115C) i u krivini ga je uhvatila rizla i zato je izleteo, uhvatio zemlju i travu koja mu se ulepila u gume koje su posle toga treskale, plus volan mu je stajao na pravcu 45% udesno

2. organizacija je bila ... malo haoticna. bilo je puno cigancenja i upadanja preko reda da se probaju vozila, pogotovo od ljudi sa strane, i to duboko u ARCS terminu.
3. od kola, najprijatnije iznenadjenje je FIAT500 koji je isao kao lutka. ono malo kotrljalo ide kao ludo sa svojih 70KS, prosto neverovatno.
4. moj utisak dana je svakako 159 2.2 JTS koji ide kao nevreme. sa cetiri coveka unutra sa ukljucenom klimom, pri teperaturi ulja od 120C i non stop lesenjem od vise sati, ovaj auto je zaista izuzetan!!! letva ima isti hod i osecaj kao 155, odusevio sam se. motor je elastican kao dizel a i po potrebi vrti se bez frke u crveno. ovaj motor i ovaj auto je sjajna kombinacija. moj buduci auto, sad sam siguran. u trenutku sam se setio nevernih toma koji su nam punili usi sa preterano velikom masom kola, kako lose ubrzava... ma to su prazne price. ko je probao, nije mu osmeh spadao sa lica. jedina zamerka je bila - probati je pred kraj ludiranja sa spaljenim gumama i po usijanoj stazi je skripala i u penzionerskoj voznji. kocenje, upravljanje, trakcija... nije vise to to. verujem da je sa novom lamelom jos ubedljivija.
5. ponizavanje na stranu punta kojeg nisam probao ali svi su se razocarali. o njemu vise od nekog drugog iz prve ruke...
6. 147 i 159 dizel me nisu isteresovali, pa nisam ni hteo da se guram oko njih.
veliki pozdrav Kristijanu, Snezani i svim sjajnim ljudima iz Delte koji su nas lepo ugostili. verujem da su skupili dodatnog iskustva sto se ovakvih skupova tice, pa ce sledeci put biti jos bolje!!!
***uhvatili moju malenkost za intervju u vezi za ARCS, pa sam se nalupetao, onoliko.

slike nemam, a sem tog intervjua koji nadam se da ce nam najaviti kad ce ici i gde, slikali smo se grupno i za Autobild.
toliko od mene za sad idem da radim.
P.S. e, da. za kraj da dodam da mi je krivo sto nisam imao vremena da ostanem i malo provozam 155 po krugu, iznenadili su nas za kraj su nam i to dozvolili. kako je bilo, napisace Nigy Alexa i ko je sve vec divljao