Andrej Kulundzic u Alfi!

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 25, 2008 7:37 pm

1. Nigy
2. dekideki
3. Viper
4. Trenta tre
5. Tomic (nije jos sigurno :roll: )
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 25, 2008 8:23 pm

1. Nigy
2. dekideki
3. Viper
4. Trenta tre
5. Tomic (nije jos sigurno Sarkazam )
6. Majstor Bob (mo
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Sub Apr 26, 2008 5:25 pm

1. Nigy
2. dekideki
3. Trenta tre
4. Tomic (nije jos sigurno Sarkazam )
5. Majstor Bob (mo
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 26, 2008 5:34 pm

Da su ovi iz Delte pametni, kao sto nisu, mogli su da organizuju promociju tokom naseg skupa na Adi Huji, medju pravim ljubiteljima Alfi, to bi bio pun pogodak. Ovako ce da dovedu neke bambuse koji ni ne znaju sta je Alfa, naravno cast izuzetcima. Verujem da ce predstanvici ARCS-a uspeti da uspostave neku komunikaciju sa rukovodstvom Delte i da ce saradnja otpoceti.
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Ned Apr 27, 2008 11:10 am

1. Nigy
2. dekideki
3. Trenta tre
4. Tomic*
5. Majstor Bob (mo
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 27, 2008 11:58 am

1. Nigy
2. dekideki
3. Trenta tre
4. Majstor Bob (mo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 27, 2008 12:12 pm

Slika
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Ned Apr 27, 2008 12:27 pm

@Tomic - Jbg...steta...
:(

Uf...kako zverski izgleda 156!!! :mad: :mad: :mad:
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 27, 2008 1:05 pm

Uf auto izgleda zlo :evil: :evil: :evil:

Zelimo mu da osvetla obraz marke koju zastupa !!
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Ned Apr 27, 2008 8:37 pm

u zelji da ne ispadnem zakeralo, moram da primetim da je na poslednjoj slici stariji model od onog Giovanardi-ja koji sam okacio na trecoj strani... :?

*btw, jel dolazi rukovodstvo kluba? :|
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 27, 2008 9:25 pm

dekideki napisao: *btw, jel dolazi rukovodstvo kluba? :|
ti jos nisi obavesten da si menager za odnose sa Deltom?
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 27, 2008 9:26 pm

hahaha bravo
nikola_VUK
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:57 pm

Ned Apr 27, 2008 10:03 pm

Steta sto nemogu da dodjem, ali ljudi obavezno ponesite aparate i sve zivo slikajte...
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Pon Apr 28, 2008 2:20 am

dekideki napisao:u zelji da ne ispadnem zakeralo, moram da primetim da je na poslednjoj slici stariji model od onog Giovanardi-ja koji sam okacio na trecoj strani... :?

*btw, jel dolazi rukovodstvo kluba? :|
Evo par podataka od mene a vezanih za ovu 156icu...

ova alfa koju sada Andrej vozi je vozena u etcc sampionatu u klasi ST (super tourismo) 2001 i 2002 godine inace tada su je vozili Djovanardi i De Lorenci a 2003 je istu takvi vozio i Larini, a ova novija-restajling sa pedhodne slike je vozena od 2004 u tadasnjem ETC sampionatu koji je kasnije prerastao u WTCC sampionata ali vise nije bila ST homologacija nego S2000 koja je imala 20ak konja manje i tada je pocela da zaostaje za ostalima u klasi a do tada je bila u samom vrhu,inace 156ica je vozena do prosle godine u WTCC-u sa Dzejmi Tompsonom kao poslednjim vozacem ovog modela a i marke verovatno jer ne verujem da ce se alfa vise pojavljivati u WTCC-u jer je tim N technologu koji je bio ovih godina nesto kako fabricki tim alfe od ove sezone,na zalost presao na hondu accord :evil: ... no da se vratim na ovu alfu koju ce Andrej voziti,ona ima 308 konja,tj imala je po specifikaciji,sada ne znam na koliko je izmerena posle dorada ali saznacu uskoro ;) , kao i reno laguna iz iste klase a i vectra je tu u par konja sa njima, postoji par prica ko je tu alfu u stvari vozio u Evropi, jedna je ta koju vecina zna a to je da je vozio Djovanardi, druga je da je to bio rezervni auto koji nije nikad vozen i kao takav stigao kod nas :roll: a treca da je vozio DeLorenci jedne sezone za sta postoje i dokazi u tehnickoj knjizi same te alfe ali sve je to pod znakom pitanja i osim bivsih vlasnika a i sadasnjeg mislim da tesko ko da zna pravu pricu :roll: u svakom slucaju u Srbiju je dosla komplet reparirana i sa komplet novim delovima 2003 godine i to kod cuvenog Taneta Kuvalje koji je posle karijere sa bmw-ima resio da predje na prednju vucu i probao je da sa njom odvoza par trka ali bezuspesno iz razloga jer nije bio dobar set up a i nije imao ko da ga usetuje jer je radjena za piste i navodo nije davala pun gas :roll: ,nesto su Tane i Paja petljali oko nje ali bezuspesno i onda je te iste godine prodata u Slovaniju kod Slavka Dekleve gde je i bila do sada tj do ove godine pa je Andrej kupio od njih i u Sloveniji je radjena i spremana za ovu sezonu, nadam se a i verujem da je auto odradjen extra jer ne bi Andrej dozvolio da ga nesto iznenadi i da vozi bilo sta ali iskreno od one honde koju je terao dosta je slabija i na gasu i po lezanju to je sigurno jer honda je imala 320+ konja i krace medjuosovinsko rastojanje tako da ostaje da sacekamo NS sledece nedelje i da vidimo pravo stanje,navijacu za Andreja ove sezone najvise zbog alfe koja je i vise nego prelepa....evo i par fotki ove alfe iz predhodnih godina...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
slike su preuzete sa Gonza Racing-a...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Apr 28, 2008 9:22 am

A to je taj auto...pisao sam o njemu pre dve godine ovde
Evo jedan interesantan primer: Da li znas zasto se kod nas niko ne vozi Alfu 156 u ST klasi? Zato sto ne moze da joj se nasteluje vesanje (a to je kod Alfe 156 ST komplikovano, jedva su to uspevali kod 155 ST, ali nikad kako treba)! Alfin trkacki tim ima parametre za svaku stazu koja postoji, donese se laptop i uradi se, ali kod nas ne postoji nijedna staza prema kojoj to moze da se uradi... Pokusao je Kuvelja da se trka, imao je izvanredan auto od Giovanardija i vratio ga... baska sto nije znao da ga vozi. Zato kod nas i dalje .delju. matori Audi A4 i 3-jka E36, Vectra B... ni zasluzujemo bolje, niti ta nova kola imaju gde da se voze.
Dekleva je covek koji ne stedi na kolima (mada nne zna bas da ih vozi) i verujem da je auto u odlicnom stanju, a da ce profesionalnijim pristupom resiti problem podesavanja. Jedini problem je vozac, ali videcemo...
Acqua-Olio-Benzina
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 11:01 am

dekideki napisao:*btw, jel dolazi rukovodstvo kluba? :|
Ja ne mogu u sredu, a laki radi, tako da ste vi koji ste se prijavili predstavnici kluba ;) Poslao sam mail sa spiskom i potvrdom naseg dolaska.
Korisnikov avatar
OMP

Pon Apr 28, 2008 11:31 am

starac vujadin napisao:A to je taj auto...pisao sam o njemu pre dve godine ovde

Dekleva je covek koji ne stedi na kolima (mada nne zna bas da ih vozi) i verujem da je auto u odlicnom stanju, a da ce profesionalnijim pristupom resiti problem podesavanja. Jedini problem je vozac, ali videcemo...
Dekleva je kao i Tane covek u godinama i normalno je da nemoze vise da tera kako treba,iskreno ne znam ni kako je terao uopste u svojoj karijeri obzirom da se nije pojavljivao kod nas a Slovenacki krug je jako slab tako da je uglavnom brda terao i to sa bmw-ima kao i Tane, Slavko je presao na prednju vucu kad i Tane tj posle njega kad mu je ovaj prodao alfu...sto se tice profesionalizma u repariranju i setovanju ove alfe u to ne sumnjam ali ipak ostaje da sacekamo prvu trku i vidimo realnost,nisam bas optimista sto se alfe tice bar na prvoj trci a za ostalo :roll: ...ipak su 3 honde tu,doduse nece se bodovati sa nama ali nema veze,a Mikicu nije lako preskociti,lagune mislim da nece parirati vectri i alfi ali mogu da iznenade...
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 5:32 pm

@OMP: :medal:

*obecavam da cemo se pojaviti, islikati sve zivo (sto budemo mogli) i posle okaciti reportazicu. ;) bas mi je krivo sto je u nezgodno vreme pa nas nema malo veci broj, ali sta da se radi. ja sam inace pod temperaturom jos od subote ujutro, nadam se da cu biti O.K. u sredu, dolazim pa makar me doneli. :cool

@malobrojni predstavnici (vas obadvojica): gde se okupljamo? pola sata do 20 minuta pre, na parkingu iza Delte M? (najjaci smo predstavnici, bela 75 turbo amerika, crna 33 i crvena 155 hahaha)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 6:05 pm

dal bi me pokupio ispred firme? Da ne furam sa Stilojzlom da ne remetim harmoniju :lool: ?

e da, samo pod uslovom da radi
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 6:31 pm

pazi: taman nam fali nesto zeleno italijanske krvi plus dizel :cool
*kakve veze ima, necemo da se puvamo pred ST-om, ne verujem da mozemo uopste da mu pridjemo kolima (niko nece ni videti s cim smo se dovezli)... ;)

unapred dogovoreno (radim uvece, nebitno...)

cujemo se pa cemo telefonom oko detalja ;)
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Pon Apr 28, 2008 6:31 pm

I gde je ta reportaza i slike.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 6:34 pm

ammmmm... pa bi
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 6:36 pm

dzaba ti sto prepravljas i ti si pomislio da je u utorak hahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 28, 2008 6:38 pm

:lool: :lool: :bow: hahaha hahaha :palac_gore: :beerchug:
Korisnikov avatar
OMP

Pon Apr 28, 2008 6:38 pm

islikajte je vi lepo u mestu dok je jos nova, cista i lepa a ja cu se potruditi da iz NS-a donesem sto bolje fotke uhvacene u akciji :twisted: ....nadam se da ce jos neko odavde ici u nedelju na trku pa da bude sto vise fotki posto ja bas i nisam neki majstor tog zanata :lool:

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”