2. dekideki
3. Viper
4. Trenta tre
5. Tomic (nije jos sigurno

Evo par podataka od mene a vezanih za ovu 156icu...dekideki napisao:u zelji da ne ispadnem zakeralo, moram da primetim da je na poslednjoj slici stariji model od onog Giovanardi-ja koji sam okacio na trecoj strani...![]()
*btw, jel dolazi rukovodstvo kluba?
Dekleva je covek koji ne stedi na kolima (mada nne zna bas da ih vozi) i verujem da je auto u odlicnom stanju, a da ce profesionalnijim pristupom resiti problem podesavanja. Jedini problem je vozac, ali videcemo...Evo jedan interesantan primer: Da li znas zasto se kod nas niko ne vozi Alfu 156 u ST klasi? Zato sto ne moze da joj se nasteluje vesanje (a to je kod Alfe 156 ST komplikovano, jedva su to uspevali kod 155 ST, ali nikad kako treba)! Alfin trkacki tim ima parametre za svaku stazu koja postoji, donese se laptop i uradi se, ali kod nas ne postoji nijedna staza prema kojoj to moze da se uradi... Pokusao je Kuvelja da se trka, imao je izvanredan auto od Giovanardija i vratio ga... baska sto nije znao da ga vozi. Zato kod nas i dalje .delju. matori Audi A4 i 3-jka E36, Vectra B... ni zasluzujemo bolje, niti ta nova kola imaju gde da se voze.
Dekleva je kao i Tane covek u godinama i normalno je da nemoze vise da tera kako treba,iskreno ne znam ni kako je terao uopste u svojoj karijeri obzirom da se nije pojavljivao kod nas a Slovenacki krug je jako slab tako da je uglavnom brda terao i to sa bmw-ima kao i Tane, Slavko je presao na prednju vucu kad i Tane tj posle njega kad mu je ovaj prodao alfu...sto se tice profesionalizma u repariranju i setovanju ove alfe u to ne sumnjam ali ipak ostaje da sacekamo prvu trku i vidimo realnost,nisam bas optimista sto se alfe tice bar na prvoj trci a za ostalostarac vujadin napisao:A to je taj auto...pisao sam o njemu pre dve godine ovde
Dekleva je covek koji ne stedi na kolima (mada nne zna bas da ih vozi) i verujem da je auto u odlicnom stanju, a da ce profesionalnijim pristupom resiti problem podesavanja. Jedini problem je vozac, ali videcemo...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”