Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 9:40 pm

Inace, nosim ruznu uspomenu sa skupa. Jedan lik, neznam ko je, ulubio mi je levo krilo :( Naslonio se rukom, kao isprobavao nesto i ... :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 9:41 pm

Zelim da pohvalim organizaciju skupa. Auti su bili lepo rasporedjeni i najvaznije vozilo se. Pretpostavljam da vecina vozaca nema sansu da vozi po stazi (makar i takvoj kao sto je ada huja). Dobra prilika za ucenje.
Definitivno treba napraviti ekipu pozitivnih ljudi, zaljubljenih u svoje automobile (bez obzira na marku).
Meni se cini da je to ovde uspelo (prvi put sam bio na skupu, ne vozim alfu vec BMW-a).
Ono sto mi se jako dopalo je to sto su automobili bili jako uredni, a najbitnije neoptereceni spojlerima.

Dolazim i sledeci put. Naravno sa BMW-om.
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Pon Apr 21, 2008 9:46 pm

evo ja cisto da se pohvalim zasto mi auto trosi ulje
Slika
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Pon Apr 21, 2008 9:53 pm

Tomic napisao:Inace, nosim ruznu uspomenu sa skupa. Jedan lik, neznam ko je, ulubio mi je levo krilo :( Naslonio se rukom, kao isprobavao nesto i ... :(
ko se prepozna nek se javi,bice mu utesnija kazna,pa bar nek kaze izvini
Korisnikov avatar
miQzma
Garaža: Alfa Romeo 156
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 5:29 pm

Pon Apr 21, 2008 9:54 pm

Sta se stekas,stisni je jos malo da okrene bar jos pola kruga :fight_twak: :fight_twak: aplauz
Raven Club Serbia
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Pon Apr 21, 2008 10:02 pm

ma nece majku mu,zaglavi skala,bar da hoce ovako

izvinjavam se na off-u
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 10:53 pm

scudetto napisao:pravdamo losa vremena :oops:

cek moram i subaru da opravdam ako uopste moze. i ja sam razocaran ali ipak auto je na prodaju tako da nema preterane zajebancije

http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/212009
To nije taj auto ;)

@dekideki, kazem ti najbolje vreme je pravio Nikola Kojo, Micko, Bojan[neki zamenik predsednika grada Bg] i Milan Kalinic, vreme od 49-50sec to je to, ostali nisu vredni pomena... Nemam listu, trazi Andreju :P

Aaa, HOCU I JA DA VOZIM NA STAZI! Ovde ne treba dozvola, jel? :lool:
Aj Sasha sredi mi da me puste na stazicu, a? Imas gajbu i ja cistim umesto tebe :mrgreen:

A Milan Delic, ako je to taj sto mislim onda mu je auto V6, 2.5, rekao bi da je on po felnama... kako bese nick, e jbg, zaboravio sam, mrzi me sad da gledam, ima ga po forumu ;)
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Pon Apr 21, 2008 10:54 pm

Iskreno da vam kazem, po Ljubinom nagovoru, pristao sam da malo .poteram. po pisti, vise revijalno, da malo uzivam, da napravimo malo spektakla.

Malo je nedostajalo da i ne dodjem sa mojim autom zbog iznenadne buke ispod haube pred sam polazak nasih 5 Alfi sa Brda ka Adi Huji. Majstor Bora je konstatovao hidropodizac ili bregastu. Kvar se sam popravio posle nekoliko km voznje. Tu su i nove klizave korejske gume nepoznate marke (dosle sa felnama), koje po sastavu imaju najvise plastelina u sebi. :?

Meni je bilo lepo, mozda je nedostajala neka organizovana klopa kasnije, sto je nas nekoliko nadoknadilo kasnije na Avali.

Radujem se sledecem skupu, bilo je zabavno i vruce. :karting
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 11:12 pm

Pozdrav svim Alfiskinjama i Alfistima! Sve
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Pon Apr 21, 2008 11:13 pm

miQzma napisao:Sta se stekas,stisni je jos malo da okrene bar jos pola kruga :fight_twak: :fight_twak: aplauz
Ijao kad bi ja smeo dotle da doteram hahahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 11:28 pm

zverko napisao:sta ce ovo da bude da su alfisti priznali da su im auta krshevi... hahaha, ne radi mi ovo ne radi mi ono... el ima nesto da radi... :P
Pa nije ba
Korisnikov avatar
scudetto
Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:37 pm

Pon Apr 21, 2008 11:32 pm

e da zaboravi pa nemam ni duplonazubljeni kais :P
Gu
Gumetina
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 11:43 pm

HA, ja cu da se hvalim, moj auto je vozio Zli Mario, da naglasim 1800cc na ubrizgavanje od 2000 sa coravim selespeed menjacem koji salta gore nego baba neka, prednji trap nema sta nema lufta, na 205 55 16 fuldama (neke civilne), stock amorti pomalo umrli, legao pozadi od tereta kojecega sto smo nosili...

A sad malo o vozacu, Mario koji ne vidi na jedno oko, nije imao auto 5 godina i vozi vikendom auto po sat dva (i to ne svaki vikend)...

napravio 11. vreme :D turisticki... :mrgreen:
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Uto Apr 22, 2008 12:01 am

Specijalno oformljena komisija u sastvu Bane i i ja je odokativno detaljnim pregledom svakog vozila na startu ustanovila da su sva tehnicki ispravna i sposobna za stazu, te ovim stavljam tacku na kuknjavu o nepripremljenim makinama.
Inace cu sve da popisem na sta se zalite i da naplacujem kazne! :rotfl:
Korisnikov avatar
low rider
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 7:10 pm

Uto Apr 22, 2008 12:07 am

@Gumetina
Nesto mi poznata osoba sa tacno tim opisom, je li da to nije moja Baba clan foruma sa nickom Zli Mario... Baba ?

:lool:

Ja samo da bacim koju rech kad sam vec ovde citam i parim ochi, shteta da sam malo bolje organizovan pa da sam svratio, vidim da je bilo zabavno.

I brate izgoreshte oko ovih vremena, opushteno ipak je to samo 3 kruga u .civilnim. automobilima :). (respect boxerima od 1.5 i 147 1.6)

p.s.
Slika
zlo :twisted:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:10 am

tisincina vise bre! samo kukate... gume lose, zglobovi, nije mi radilo ovo, nije radilo ono... ko babe neke! :lool:

Sasha napisao:Staza za ceo dan je 1000e. Da imamo jakog sponzora ne bi bilo problema, ovako smo stazu sami finansirali ;)

da imamo jaceg sponzora sigurno ne bi bili ceo dan na huji (smorili bi se), vec bi novac bio usmeren u neke druge stvari! :lool: razmislite malo... :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:16 am

Extra je bilo, samo da je muzika bila malo tisha, da bi mogli da cujemo kako predu ljute masine po stazi. Jel zna neko gde mogu da nabavim detelinu-privezak?
Gu
Gumetina
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:20 am

BIlo kako bilo Baba je odvalila 35 ostalih sad da li su oni pili gerovital ili ne nemam pojma... :P
Korisnikov avatar
mitrowsky
Garaža: Honda Accord Type-S 2007. год.
Fiat Brava 1.6 2000. год.
ex-Alfa 147 2.0 TS 2002. год.
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 9:34 pm

Uto Apr 22, 2008 12:24 am

[quote="Viktor"]Pozdrav svim Alfiskinjama i Alfistima! Sve
Голф? Никад!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:26 am

Pominjao se neki striptease za sledeci skup... :oops:

hahaha
mishkom napisao:A Milan Delic, ako je to taj sto mislim onda mu je auto V6, 2.5, rekao bi da je on po felnama... kako bese nick, e jbg, zaboravio sam, mrzi me sad da gledam, ima ga po forumu
Milan Delic nije chlan foruma i ne vozi 2.5V6 vec 2.0 TS crvene boje takodje. Pero Vuchinic je na forumu (koliko ja znam) i u nicku ima neki datum. ;) Nemoj da unosish zabunu, sve je detaljno ispisano u tabeli sa, a POGOTOVO modeli automobila.

shonegti: Hvala na komentarima i naravno dobrodoshao si uvek!

Bogi147: Privezak mozhesh nabaviti petkom u Alfaholics garazhi. :)

Viktor i Denis VIP na sledecem skupu! (narezao mi Aca CD) :D

Gumetina: Smiri se da te ne nadujemo na 8 bar hahaha

Uh, kako vreme prolazi sve vishe mi je zhao shto nisam sklopio mashinu!!! :( (Ali ko bi onda davio onaj mikrofon?) hahahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:39 am

Uhh kolko price nikako da shvatim koja je slika pobjednika...

Jel ovo taj 2.0TS

Slika

Jel radjeno nesto na autu ?...mism...odvalio je V6 kao :mrgreen: ili je bas dobar vozac ? :lool:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:48 am

stefan123: Jeste, to je ta makina (99%).

Milan vozi odlichno, na predproshlom skupu je pobedio takodje, a na automobilu je verovatno malo poradjeno oko opruga i tochkova kao shto se vidi...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 12:52 am

Slika
Korisnikov avatar
low rider
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 7:10 pm

Uto Apr 22, 2008 12:52 am

Gumetina napisao:BIlo kako bilo Baba je odvalila 35 ostalih sad da li su oni pili gerovital ili ne nemam pojma... :P
Mada sumnjivo je meni to vreme, jest baba vrh vozac, sa gerovitalom :mrgreen: ili ne, jeste li vi zavirili pod haubu, vanredni tehnicki, ePER kako vec ide, ko zna gde je zavrsio onaj 2.0T :D.

Mozete sledeci put mozda da birate Mafia ekipu :), auto i vlasnik, Don, Kapo, Konsiljere, Sgarista i kako vec ide :). A onda i striptizete nisu van konteksta :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 2:34 am

Da ne bude da necu da se javim, prvi put sad citam ovu temu..
Ova alfa je u pitanju i motor je 2.0 T.S 150ks, na autu je sve 100%stock osim felni koje je cale pazario pre mesec dana, koje su tako

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”