Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008

Ned Apr 20, 2008 4:01 pm

Sve pohvale za skup kao i uvek Vrh vrhova.

Kacite slike ko je bio pametan da slika(ja nisam :mad: )

[size=10:eeb14b9a2d]Poruku izmenio: killaz[/size]
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 4:23 pm

Skup je bio do 00. Dosta Alfista, lepo vreme, vo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 4:23 pm

Lep skup, kvalitetna organizacija i zahvalnica organizatorima sto su i drugim brandovima dozvolili da malo okuse stazu.

Bonus zahvalnica i Bokiju GTI sto mi je dozvolio da probam tog GTI-a :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 4:37 pm

Sjajan skup. Odavno se nisam ovako lepo proveo! Sve cestitke organizatorima kao i svima ostalima koji su svojim prisustvom uvelicali ovo zaista izvanredno druzenje. Bravo! :plavi_voli: :plavi_voli: :plavi_voli: :applause: :applause: :applause: :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 4:47 pm

Sve pohvale, lepa organizacija i kolegijalnost!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:
srdjan_p
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:15 pm

Ned Apr 20, 2008 5:10 pm

Bilo stvarno extra, upoznao neke nove ljude, popricao sa onima koje vec znam, mene zapalo da vozim prvi i nadam se da se nisam obrukao, izvukao sam maks iz ove moje Alfe, ipak je to 1.4 vozen na lpg, a i bio sam prvi na redu tako da...moglo je mozda malo brze ali i ovako je bilo kul ;)
Korisnikov avatar
miQzma
Garaža: Alfa Romeo 156
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 5:29 pm

Ned Apr 20, 2008 5:15 pm

Ja sam se odlicno proveo.

Mi sa niskim kubikazama i najskromnijim konjazama i nismo bili konkurentni.Vozili smo,ocigledno,za svoju dusu.
Bitan je dozivljaj.
Raven Club Serbia
srdjan_p

Ned Apr 20, 2008 5:19 pm

Bitno je srce u junaka, kad se okace vremena sve ce biti jasno ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 5:40 pm

Bilo je O.K. mada mi se vise svideo Hondin skup(Mislio sam da ovo nikada necu reci :) ).Alfe su bile odlicne, jako mi se svidela 156 od Playera, crvena 2.5(ne znam cija je)...Umalo da zaboravim najveceg menadzera gos. TOKYO, svaka cast za onaj krug, zao mi je samo sto te nisam upoznao(nisam znao koji si piiiip).
Korisnikov avatar
scudetto
Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:37 pm

Ned Apr 20, 2008 5:46 pm

e pa svaka cast ljudi feeeenooomenalnooooo sam se proveo :lool: :lool:

evo mene na stazi :?

i malo Subaru

:roll:

i par fotki zaboravi da slikam vise

Slika
Slika
Slika
Slika

piiiip ga GTA je bila neregistrovana ali je covek dovezao onu srebrnu GTV 3.0 v6 24v. Ispostovao je ipak dato obecanje
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 6:06 pm

danas sam prvi put bio na alfa skupu i mogu da vam kazem da sam se odusevio,odlucio sam da cu od sad uvek dolaziti.mozda ne bi bilo lose jednu nedelju da se organizujemo pa da iznajmimo stazu,naravno ako to nije nesto preterano skupo i ako postoji takva mogucnost,jer ovo danas mi se mnogo svidelo.kad ce moci da se pogledaju slike sa danasnjeg skupa? pozdrav svima!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 6:22 pm

Bilo je ok, samo sto sam morao da odem u 12:45h kad je maltene tek i pocelo :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 6:24 pm

pohvala za organizaciju, bilo je lepo druziti se sa vama... vidimo se na sledecem skupu ;)
P.S. killaza za komentatora F1. :lool:
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Ned Apr 20, 2008 6:25 pm

LM,extra od extra :dugokosi: .Izvrstan provod,super organizacija,druzenje na nivou!Svaka cast Alfisti i ostali CBC prijatelji!
Prvi put na stazi sa Alfom!Nisam postigao neko vreme :oops: ali bio je izuzetan felling :dugokosi: !Btw,izgoreo sam k'o shtakor od sunca :x no vredelo je :dugokosi: !Jos jednom,pohvala organizatorima,posebno za Lakija iliti M.C. killaza :lool: :cool !
Upss :oops: zaboravih!Veliko hvala @dekidekiu za ustupanje mesta suvozaca na stazi i pohvala za postignuto vreme :cool !
E sad,(samo :oops:) neka slicica:

Slika

Slika

Slika

posle Miloseve,155 sa najboljim zvukom motora na skupu
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 6:27 pm

sri98 napisao:Lep skup, kvalitetna organizacija i zahvalnica organizatorima sto su i drugim brandovima dozvolili da malo okuse stazu.

Bonus zahvalnica i Bokiju GTI sto mi je dozvolio da probam tog GTI-a :)
a, jel vidis
ima da se uclanim u ACRS :mrgreen:

ja glasam da na Honda skupu voze i drugi, a samo Honde da se bore za nagradu
eto, zar nije fer
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Ned Apr 20, 2008 6:41 pm

Jos neka slikica:
Ljuba konza direttore :cool

Slika

3.0 V6 strikes again :cool

Slika

Tokyo na stazi stare slave :cool

Slika

Kakav zvuk izduva :kadr :bow: :headbang2: 155 V6

Slika

[quote="level3"]A
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 6:45 pm

srdjan_p napisao:mene zapalo da vozim prvi i nadam se da se nisam obrukao, izvukao sam maks iz ove moje Alfe, ipak je to 1.4 a i bio sam prvi na redu tako da...moglo je mozda malo brze ali i ovako je bilo kul ;)
A mene zapalo da vozim poslednji tako da... moglo je mozda malo brze, ali nisam vozio moj auto.

Skyline, mozda i bude tako ako ti Boki pozajmi Golfa, ali za detalje o tome tipkaj u HCS delu.

PS Da me nije neko mozda uslikao u narodnom vozilu?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 6:56 pm

u narodnom ne ali pored .starijeg brata. da... :lool:
Korisnikov avatar
Driver_GT
Garaža: Alfa 147
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 12:20 pm

Ned Apr 20, 2008 6:59 pm

Bilo je stvarno extra... od ljudi nikoga nisam upoznao, dosao sa ortakom i blejao sa njim..bilo mi glupo da prilazim ljudima sa alfa majcama i pitam ko je ko na forumu:) ... al dobro...alfe su stvarno bile super, 155 v6 ima fenomenalan zvuk ali onaj civic isto objasnjava.. znaci stvarno super..
Jel zna neko koliko je zakup staze mozda?
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Ned Apr 20, 2008 6:59 pm

nismo slikali al smo snimali i snimak ce biti u dvd izdanju na gusari hub-u,tako da ce svi korisnici gusara moci da skinu,moj nik na hub-u je (ljube),veceras oko 23h ce biti dostupan pod imenom (alfa skup ada huja)
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 7:09 pm

znaci, braca po materi ne mogu, a VW moze na stazu :D

elem, da ne kvarim temu
vidim da je bio jako zanimljiv skup, iako je bilo vise drugih marki na skupu nego samih Alfi :mrgreen:

zezam se
jako mi je krivo sto nisam mogao da dodjem i ja
Korisnikov avatar
milosh024
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:27 am

Ned Apr 20, 2008 7:13 pm

Stvarno smo uzivali, bilo je ekstra.....voznja je doprinela dinamici, tako da je pored prelepih automobila i cooliranja uz pivo dogadjaj dobio dodatni sarm.........sledeci put eto me na stazi, ma makar bio i poslednji, ko zapocne trke morate ga sacekati da zavrsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
srdjan_p

Ned Apr 20, 2008 7:14 pm

Moj utisak u vezi ostalih kola je da je onaj vti prava sprava :cool a da je onaj gti kanta...Crveni prelude je pomalo pozerski, audi jbg pravi porodicni, od zezanja sam ga nazvao metalik sivi frizider :lool: , ide to ali nisam bas odusevljen sobzirom na quatro i turbo itd...Dobro ovo nije prava staza ali opet...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 7:15 pm

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 20, 2008 7:21 pm

srdjan_p napisao:Moj utisak u vezi ostalih kola je da je onaj vti prava sprava :cool a da je onaj gti kanta...Crveni prelude je pomalo pozerski, audi jbg pravi porodicni, od zezanja sam ga nazvao metalik sivi frizider :lool: , ide to ali nisam bas odusevljen sobzirom na quatro i turbo itd...Dobro ovo nije prava staza ali opet...
hahaha kanta.. to si lepo reko... audi nije za ovu stazu, mnogo tezak i dugacak. auto put je njegova staza ;)

zao mi sto je shone190 zapalio da vidimo kako isti motor radi u autu sa 500kg manje.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”