Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008
- miQzma
- Garaža: Alfa Romeo 156
Bas sam zadovoljan njenim ponasanjem.Nisam imao vreme,vozio sam skoro kao turista.Za mene dovoljno.Meni je bitan osecaj,adrenalina imam na drugoj aktivnosti.
Mudar bi rekao da hoce da je provoza pa bi je provozao.Ako razumes sta hocu da kazemveXon napisao:u jednom trenutku, sam se se setio moje 145, uf kako sam pozeleo da je provozam... ipak snaga ne znaci puno ako je setap vesanja stock

Bas sam zadovoljan njenim ponasanjem.Nisam imao vreme,vozio sam skoro kao turista.Za mene dovoljno.Meni je bitan osecaj,adrenalina imam na drugoj aktivnosti.
Raven Club Serbia
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
E bash je bilo dobro! Organizacija na nivou, a i onaj mc hammer na mikrofonu... ma sve :cool
Vozhnja po stazi je neverovatan osecaj, toliko adrenalina i svega da mi je bilo prosto zhao shto moram da izadjem
Jedino shto sam imao looooosheeee vremeeeee
Nisam ga bash zgazio jer mi neshto lupkalo, mislio sam da je menjach ponovo, ali na kraju ispade homozglob
A i malo sam se us*o kad sam video da je ona 156-ica malo zaorala pored puta pa sam prekochio skoro pred svaku krivinu.
Moglo je to sve malo brzhe da bude.
Bice bolje sledeci put (kada ne budem vozio teshku Gumetinu na suvozachkom sedishtu)

Vozhnja po stazi je neverovatan osecaj, toliko adrenalina i svega da mi je bilo prosto zhao shto moram da izadjem

Jedino shto sam imao looooosheeee vremeeeee

Nisam ga bash zgazio jer mi neshto lupkalo, mislio sam da je menjach ponovo, ali na kraju ispade homozglob

A i malo sam se us*o kad sam video da je ona 156-ica malo zaorala pored puta pa sam prekochio skoro pred svaku krivinu.
Moglo je to sve malo brzhe da bude.
Bice bolje sledeci put (kada ne budem vozio teshku Gumetinu na suvozachkom sedishtu)

Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
e pa i ja cu onda
na autu mi je ne ispravno sledece
prednje viljuske imaju lufta bogami malo vise
zadnje plocice su mi na nuli a takve su vec 2 god. posto ne koci pozadi uopste
rucna kad razmislim nikad nije ni radila
zglobovi no comment
gume standardno tigar prima culo se kako su pistale
amortizeri prednji od 1.4 ts malo je podignut auto
odlican oglas za prodaju auta.
ali od danas sam odlucio da ga sredim
ja mislim da su na skupa bile samo par alfi za koje moze da se kaze da su u perfektnom stanju i spremne za pistu a mi ostali smo bili turisti
e pa i ja cu onda
na autu mi je ne ispravno sledece
prednje viljuske imaju lufta bogami malo vise
zadnje plocice su mi na nuli a takve su vec 2 god. posto ne koci pozadi uopste

rucna kad razmislim nikad nije ni radila
zglobovi no comment
gume standardno tigar prima culo se kako su pistale
amortizeri prednji od 1.4 ts malo je podignut auto

odlican oglas za prodaju auta.
ali od danas sam odlucio da ga sredim

ja mislim da su na skupa bile samo par alfi za koje moze da se kaze da su u perfektnom stanju i spremne za pistu a mi ostali smo bili turisti

- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
@spanjeli imas pivo za onu sliku, stavio sam je na wallpaper odma' :cool
Auuu meni radi rucna i to jako dobro, parkiram ko kaskaderzverko napisao:sta ce ovo da bude da su alfisti priznali da su im auta krshevi..., ne radi mi ovo ne radi mi ono... el ima nesto da radi...

@spanjeli imas pivo za onu sliku, stavio sam je na wallpaper odma' :cool
- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
cek moram i subaru da opravdam ako uopste moze. i ja sam razocaran ali ipak auto je na prodaju tako da nema preterane zajebancije
http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/212009

cek moram i subaru da opravdam ako uopste moze. i ja sam razocaran ali ipak auto je na prodaju tako da nema preterane zajebancije
http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/212009
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
...vidimo se mi next year with-900kg,137hp,Zapucano do zemlje,14.....sprint bre!!
:cool
Napadamo na prvih 5mesta!
p.s- hvala za slikicu
i pozdrav za Nish!!
Pa lako je tebi reci kocnicari...ti nemas hrcka od 90hp sa gumama i teskim felnama koje nisu ni za puteve ,a ne za stazu,pa jos + boca sa plinom...Ma nema opravdanja..Nasa Alfa je jednostavno slaba...i jos plus je dosta otezana tim glupostima i eto..rezultat je lose ali mozda i ocekivano vreme...Moglo je bolje za koji sekund da su sve 4 gume 15. i da nema tih gluposti u gepeku,posto je i spustena...ali dobro..Mi se ne stidimo..
Nego ovo je bilo bas nisko

Napadamo na prvih 5mesta!

p.s- hvala za slikicu

-
Go
- Drug Član
Ma to je bila sala,bitno je da alfica prelepa i jos kad bude lego taj 1.7 bice lolPa lako je tebi reci kocnicari...ti nemas hrcka od 90hp sa gumama i teskim felnama koje nisu ni za puteve ,a ne za stazu,pa jos + boca sa plinom...Ma nema opravdanja..Nasa Alfa je jednostavno slaba...i jos plus je dosta otezana tim glupostima i eto..rezultat je lose ali mozda i ocekivano vreme...Moglo je bolje za koji sekund da su sve 4 gume 15. i da nema tih gluposti u gepeku,posto je i spustena...ali dobro..Mi se ne stidimo..
Nego ovo je bilo bas nisko lool ...vidimo se mi next year with-900kg,137hp,Zapucano do zemlje,14.....sprint bre!! lool Cool
Napadamo na prvih 5mesta! Plazi se
p.s- hvala za slikicu Mig i pozdrav za Nish!!

Pozz za ZR

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Da,ali 146 je podesena da moze da se nosi sa tom tezinom...
Ona fabricki nije mrtav auto,kao sto ni 33 nije...ali kad ima tako neke ,,modifikacije. koje nemaju veze sa stazom,onda dobijes lesh,koji nece da povuce...Kaze matori,prvom dobro,ali kada ubacis u drugu,ona nema uopste snage da povuce...Nije Dragan yaye...Mislis ti da on nju nebi cepio da je mogao? :cool Ma zezam se bre i ja...sta me briga i za vreme i za mesto...nisam poslednji
Bitno je druzenje...zezancija...nesto novo...Mislim sta reci...bio sam na mnogim skupovima i ovo je najbolji do sada...
Edit- Ma to...Obrtni momenat...ti ubacis u 2 a on potegne kao iz 5...

Edit- Ma to...Obrtni momenat...ti ubacis u 2 a on potegne kao iz 5...
-
Go
- Drug Član
@spanjeli
A tebe .kocnicar. kad uhvati, bice
Kod mene je sve ispravno, hvala sto brines za naszverko napisao:sta ce ovo da bude da su alfisti priznali da su im auta krshevi..., ne radi mi ovo ne radi mi ono... el ima nesto da radi...

@spanjeli
A tebe .kocnicar. kad uhvati, bice

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”