Ubedljivo najjacha slika! :bigeyes:
Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Skup je bio vrh! Svaka chast na organizaciji... Jbga, ja sam malo okasnio i doshao tek negde oko 13.30... Znate kako je, dok su se devojke sredile LOL... Nisam se prijavio za voznju iz dva razloga - prvo, zaksnio sam a drugo ono, nisam 'teo da akam auto, narchito gume (skoro stavljene Michelin-ke) koje na takvoj stazi idu samo tako... Jbga, posle dok sam gledao kako ljudi cepaju sa entuzijazmom ne shtedeci ni auto ni sebe, neki vishe neki manje, bi mi krivo... Drugi put...

- mitrowsky
- Garaža: Honda Accord Type-S 2007. год.
Fiat Brava 1.6 2000. год.
ex-Alfa 147 2.0 TS 2002. год. - Lokacija: Блок 38
-
ki
- Drug Član
Chisto za informaciju skup je organizovalo i izguralo ukupno 11 ljudi, a od toga su trojica radila samo na parkiranju vozila. Zamisli kako trebash predvideti parking da bi poredjao sve automobile po modelima, a da nema rupe izmedju njih...
Pazite, sve mozhe, ali javite se da radimo zajedno i bice josh bolje.
Re: ...
Mozhe, ako zhelish to da radish u ekipi si.Markoni147 napisao:...Imao bih jedan predlog za sledeci skup a to je da se malo lepse poredjaju automobili, dakle red 75-ica, res 33-ki, red 155...

Chisto za informaciju skup je organizovalo i izguralo ukupno 11 ljudi, a od toga su trojica radila samo na parkiranju vozila. Zamisli kako trebash predvideti parking da bi poredjao sve automobile po modelima, a da nema rupe izmedju njih...
Pazite, sve mozhe, ali javite se da radimo zajedno i bice josh bolje.
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Odlican skup!!killaz & Milos ,svaka cast!! Organizacija je bila perfektna!!Sve je bilo pod konac...Malo mozda preglasna muzika..no dobro..
Dobio sam malo boju sto i nije tako lose i odlicno sam se proveo sto je najbitnije...Himna....uh...najezio sam se kada sam je cuo!!!Od sad pa na dalje ubuduce...obavezno da bude na svakom nasem skupu uz grmljavinu nasih masina....
Odusevio sam se zvukom Miloseve 155 i rascerupanim enterijerom i Recaro kadicama..
Tokyo-vom voznjom..tj. driftom...jbg.vidi se da zna znanje...da je imao mozda 10min da se malo podseti verovatno bi mu hebo kevu..
Naravno i zvukom Alexine 75...V6 rules! :cool
I voznjom starog gtv,civica,sprinta,decka koji je ostvario najbolje vreme...
Dobio sam malo boju sto i nije tako lose i odlicno sam se proveo sto je najbitnije...Himna....uh...najezio sam se kada sam je cuo!!!Od sad pa na dalje ubuduce...obavezno da bude na svakom nasem skupu uz grmljavinu nasih masina....

Odusevio sam se zvukom Miloseve 155 i rascerupanim enterijerom i Recaro kadicama..

Tokyo-vom voznjom..tj. driftom...jbg.vidi se da zna znanje...da je imao mozda 10min da se malo podseti verovatno bi mu hebo kevu..

Naravno i zvukom Alexine 75...V6 rules! :cool
I voznjom starog gtv,civica,sprinta,decka koji je ostvario najbolje vreme...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
*nazalost stigao sam poslednji na skup (iz objektivnih razloga) pa me nema ni na jednoj slici (a poneo sam aparat). ako ima neko neku sa mnom, pogotovo na stazi, bio bih mu zahvalan da mi ih sibne na mail u full formatu (volim slike da razvijem na papir). dekideki@gmail.com
**sve cestitke ljutoj ARCS ekipi koja se pokazala u najlepsem svetlu.
voleo bih da se jednom definitivno organizujemo da uradimo makar nalepnice sa nick-om sa foruma radi lakseg upoznavanja. secam se kad sam prvi put bio na skupu - nikom se nisam javio bas iz razloga sto nikog nisam ni poznavao. i dalje mislim da to nije neki veliki trosak niti da oduzima neko dugacko vreme za pripremu. nudim se (kao i pre godinu i nesto kad sam to prvi put predlozio) da to zavrsim za sledeci skup, pa makar odstampali na samolepljivom A4 po dvadesetak , i na svakoj samo znak ARCS pa samo naknadno upisemo flomasterom nick. bar to...
P.S. za sve koji su brinuli, Danilo je sad malo bolje i sve vas pozdravlja

*nazalost stigao sam poslednji na skup (iz objektivnih razloga) pa me nema ni na jednoj slici (a poneo sam aparat). ako ima neko neku sa mnom, pogotovo na stazi, bio bih mu zahvalan da mi ih sibne na mail u full formatu (volim slike da razvijem na papir). dekideki@gmail.com
**sve cestitke ljutoj ARCS ekipi koja se pokazala u najlepsem svetlu.
voleo bih da se jednom definitivno organizujemo da uradimo makar nalepnice sa nick-om sa foruma radi lakseg upoznavanja. secam se kad sam prvi put bio na skupu - nikom se nisam javio bas iz razloga sto nikog nisam ni poznavao. i dalje mislim da to nije neki veliki trosak niti da oduzima neko dugacko vreme za pripremu. nudim se (kao i pre godinu i nesto kad sam to prvi put predlozio) da to zavrsim za sledeci skup, pa makar odstampali na samolepljivom A4 po dvadesetak , i na svakoj samo znak ARCS pa samo naknadno upisemo flomasterom nick. bar to...
P.S. za sve koji su brinuli, Danilo je sad malo bolje i sve vas pozdravlja

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Verovatno bi nakon nekoliko krugova voznje zagrevanja i upoznavanja sa stazom namestio extra vreme...naime bio je neki decko sa Imprezom wrx sti i nije bas pokazao sav svoj repertoar...dobro,nije imao ni kad...jedan krug i to je to...ali ni ne izgleda mi da bi mogao...neznam ga mozda i gresim,ali mogao je on to jace da stisne...ipak su te krivine za imprezu maciji kasalj...
-
Gu
- Drug Član
Potrosice ti se gume za 300m staze...
nije bilo kasno za prijavu ni do 14:30
Ajde lepo priznaj da nisi smeo
da se ne obrukas sa v6 
@Jomini: nemoj da se uzbudjavash, bio je jedan STI koji nista nije napravio
(onaj sto se cesto voza po misheluku) 4wd je .prezervativ. za ovu stazu
Gume skripe prvenstveno sto je staza jako klizava :cool

Ajde lepo priznaj da nisi smeo

@Jomini: nemoj da se uzbudjavash, bio je jedan STI koji nista nije napravio

Gume skripe prvenstveno sto je staza jako klizava :cool
- Nigy
- Garaža: .
Pa za dva zakupljena sata (a probijen je termin) je na stazu izaslo preko 70 makina (ako se ne varam)...
@ cant_decide_what_to_drive
Vec sam objasnjavao stanje sektasica na ovim prostorima. I one koje su mogle da pruze nesto, momci su uglavnom terali poprecke.
A staza je pravljena za karting, nigde mesta nije bilo ni za trecu brzinu (tako kazu ljudi, ja sam samo mahao zastavicom)...

@ cant_decide_what_to_drive
Vec sam objasnjavao stanje sektasica na ovim prostorima. I one koje su mogle da pruze nesto, momci su uglavnom terali poprecke.

A staza je pravljena za karting, nigde mesta nije bilo ni za trecu brzinu (tako kazu ljudi, ja sam samo mahao zastavicom)...

-
Gu
- Drug Član
Sti je bio ocajno spor. (ni ja nizam znao da ima do pre neki dan, ganc nov)
Za ovu stazu zakon je rwd ali su po meni samo 2-3 coveka znala da ga iskoriste. ostali su se previse sorali i/ili izletali, Tokyo je pokazao kako se to radi i napravio dobro vreme sa onih par krofni za kraj zajedno
(75ts svaka cast)
4wd gura preko nosa svo vreme, previse je klizavo...
156 je bio za ocekivati da ce pobediti, 2.0ts 150ks lak motor u odnosu na 2.5v6 i ubedljivo najbolje lezanje. kad se na to doda i luda glava rezultati ne mogu da izostanu
Za ovu stazu zakon je rwd ali su po meni samo 2-3 coveka znala da ga iskoriste. ostali su se previse sorali i/ili izletali, Tokyo je pokazao kako se to radi i napravio dobro vreme sa onih par krofni za kraj zajedno

4wd gura preko nosa svo vreme, previse je klizavo...
156 je bio za ocekivati da ce pobediti, 2.0ts 150ks lak motor u odnosu na 2.5v6 i ubedljivo najbolje lezanje. kad se na to doda i luda glava rezultati ne mogu da izostanu

-
ki
- Drug Član
Sad kad vidim ovaj zverkov klip, jasno mi je kako je radio adrenalin kod vozacha i koja je bila frka da se odvoza dobro! To je bila glavna poenta celog skupa - max. koncentracija i max vozhnja, a ne neki turizam po stazi i izjedanje pljeskavica.
Svaka chast svim driver-ima!

jomini: U dva sata, stazu je vozilo tachno 65 automobila! (Alfisti vozili zagrevanje + merenje + hladjenje, prijatelji sa foruma vozili merenje + hladjenje)
Svako je hteo svoj .piece of track. i dobio je. A ovako je sve bilo mnoooogo dinamichnije! 
cant_decide: Najvishe ima veze vozachko umece, tehnichka ispravnost, gume, pa tek onda tezhina. RWD ovde treba da bude u prednosti, a ti proceni zashto nije (nemoj sada da me smaraju razni teoretichari jer sam prichao sa ozbiljnim ljudima koji makar jednom mesechno voze rwd i fwd na toj stazi). Jedna 75-ica je u prvih pet i ne vidim shta je tu loshe po 75-icu?
Subaru da ne pominjem, chist turizam...

Svaka chast svim driver-ima!

jomini: U dva sata, stazu je vozilo tachno 65 automobila! (Alfisti vozili zagrevanje + merenje + hladjenje, prijatelji sa foruma vozili merenje + hladjenje)

cant_decide: Najvishe ima veze vozachko umece, tehnichka ispravnost, gume, pa tek onda tezhina. RWD ovde treba da bude u prednosti, a ti proceni zashto nije (nemoj sada da me smaraju razni teoretichari jer sam prichao sa ozbiljnim ljudima koji makar jednom mesechno voze rwd i fwd na toj stazi). Jedna 75-ica je u prvih pet i ne vidim shta je tu loshe po 75-icu?
Subaru da ne pominjem, chist turizam...

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Milan Delic je sjajan Alfista i izvrsan vozac. i sa prethodnom 1.8 16V je cinio chuda na prethodnim okupljanjima (pretrazite stare skupove). sve cestitke jos jednom!!!
*klasican primer da .boj ne bije svijetlo oruzje. je Milos koji je odneo pobedu sa Juniorkom (1.4 16V) pretprosle godine u KG...
*klasican primer da .boj ne bije svijetlo oruzje. je Milos koji je odneo pobedu sa Juniorkom (1.4 16V) pretprosle godine u KG...
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
Generalno sve 156-ce su imale dosta dobra vremena u zavisnosti od toga koliko je ko hteo da siluje auto...
@Ivan (TOKYO)
svaka chast na drift lekciji... RESPECT!
EDIT: eto, ne raspirujmo vatru
@Ivan (TOKYO)
svaka chast na drift lekciji... RESPECT!
EDIT: eto, ne raspirujmo vatru

-
ki
- Drug Član
Vi izgleda ne chitate da je TOKYO sa driftovanjem i jednim donuts-om vozio ispod 57 sec (josh uvek chekam zvanichan info)!
Al' ajde da ne raspirujem vatru, fwd je kewa i to bash za ovu stazu - za pravce je bezveze!
Pffffff, shto li onda kartinge ne prave sa fwd pogonom?speedfreak968 napisao:Jednostavno ova staza je keva za FWD

Vi izgleda ne chitate da je TOKYO sa driftovanjem i jednim donuts-om vozio ispod 57 sec (josh uvek chekam zvanichan info)!

Al' ajde da ne raspirujem vatru, fwd je kewa i to bash za ovu stazu - za pravce je bezveze!

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”