svaka ti ka Njegoshevasrdjan_p napisao:Moj utisak u vezi ostalih kola je da je onaj vti prava sprava :cool a da je onaj gti kanta...
Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Skup je bio vrh, alfe su prelepe sunce peklo kao ludo bas sam lepu boju nabacio
a presidente je po kazni cistio jer nije spremio Alfu GTV za skup.
Salim se naravno
Salim se naravno
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Imam svega nekoliko slika jer sam celu karticu ispucao na video klipove e sad kako bi to moglo da se postavi negde da se skine i pogleda treba malo brzi net od ovog sto ja imam
Ovako je pocelo kod Minut pumpe je bio mini skup cekao se presidente da stigne

Par slika na skupu

Ovako je pocelo kod Minut pumpe je bio mini skup cekao se presidente da stigne

Par slika na skupu

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Nigy
- Garaža: .
Objektivno, suvise je ovo kratka staza sa sporim krivinama za sektasicu (zadnji pogon). A i kod nas samo jedna radi da kazemo kako treba.
Da Tokyo nije driftovao ceo krug, vrlo verovatno da bi bio na prvoj poziciji, ali on vise voli da zabavlja narod nego da mu tamo neko stopuje vreme!
Prava makina (od Alfi koje se mogu naci kod nas) za ovu stazu bi bio Sprint sa 1.7 boksericom.
Da, bilo bi lepo, ali da smo tako radili, ne bi ni sve Alfe provezle stazu, a kamoli prijatelji kluba (vrteli smo se vise od dva sata poa stazi).
Pa nije ni masina koja je morala da ostavi sve za bar 4-5 sekundi.zverko napisao:elem, toliko hvaljena 75 se i nije nesto proslavila danas.
Objektivno, suvise je ovo kratka staza sa sporim krivinama za sektasicu (zadnji pogon). A i kod nas samo jedna radi da kazemo kako treba.
Da Tokyo nije driftovao ceo krug, vrlo verovatno da bi bio na prvoj poziciji, ali on vise voli da zabavlja narod nego da mu tamo neko stopuje vreme!
Prava makina (od Alfi koje se mogu naci kod nas) za ovu stazu bi bio Sprint sa 1.7 boksericom.
zverko napisao:savet za sledeci put, leteci start a ne iz mesta. tri kruga, drugi se meri
Da, bilo bi lepo, ali da smo tako radili, ne bi ni sve Alfe provezle stazu, a kamoli prijatelji kluba (vrteli smo se vise od dva sata poa stazi).
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”