Mala skola stajlinga (mogla je biti)
-
Go
- Drug Član
ljudi, ali bez zahebancije... trebali ste to da vidite. ja sad ne mogu da se setim da li ko ima neke slike sa tog t/s u pozarevcu ali lik se takmicio sto boki polo moze da potvrdi posto je bio u ziriju. ajde ako neko moze da izbunari slidze bar od one ribe da se malo smejemo 

- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Bila je stalno parkirana preko puta perpera, a preko dana i u Piramidi. Stvarno je bila cudo, a onda su decica uzela .cetkice. u ruke i oslikala remek delo...killaz napisao:Takva je bila dok nije doshla do ovog .umetnika.. Bila je chesto parkirana na Novom Beogradu i prosto je ujedala asfalt koliko je bila zakucana za isti.spanjeli napisao:Sto se tice ove KG alfe,znaci zamislite je celu crnu bez ovih air brusheva,bez ovih sjajnih lajsnica na branicima i normalnim prednjim farovima i maskom i bez ove mrezice na braniku i bez ovoga na poklopcu rezervoara i meni je skroz ok!
Jbga

- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Kad sam natrcao na ove slike na nekom domacem sajtu za zatamnjivanje stakala, nije mi uopste palo na pamet da je to ista ta Alfa...
STRASNO!!!
Svaki put kad prodjem tuda sam je zagledao, prakticno svakodnevno. Da li je moguce da je neko napravio ovako nesto od onakvog automobila???
STRASNO!!!
Svaki put kad prodjem tuda sam je zagledao, prakticno svakodnevno. Da li je moguce da je neko napravio ovako nesto od onakvog automobila???

- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Sad sam tek video ovo. Laki nemooj mi samo reci da je to ona crna koja je bila blizu tebe?!!
Prvi put kad sam je video zamalo se nisam slupao koliko sam blenuo u nju... iako mi je cale psovao sve po spisku
morao sam da uradim polukruzhno da je vidim malo bolje
Svakim put kad sam ishao u BG, gledao sam da se tuda vracam kuci da vidim taj auto...
Bio je tako bolesno spushten i mocan da to nije normalno
Ako je to taj auto, prosto ne mogu da verujem shta je ovaj moron uradio
killaz napisao:Znam matori, perper mi je na 200m od kuce, a svakog jutra sam prolazio pored nje.
shok shok shok shok shok
Sad sam tek video ovo. Laki nemooj mi samo reci da je to ona crna koja je bila blizu tebe?!!
Prvi put kad sam je video zamalo se nisam slupao koliko sam blenuo u nju... iako mi je cale psovao sve po spisku
morao sam da uradim polukruzhno da je vidim malo bolje

Svakim put kad sam ishao u BG, gledao sam da se tuda vracam kuci da vidim taj auto...
Bio je tako bolesno spushten i mocan da to nije normalno

Ako je to taj auto, prosto ne mogu da verujem shta je ovaj moron uradio

Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
-
Go
- Drug Član
Evo kako je na kraju ispalo...Meni je strahovito komicno ovo auto...Eo upravo veceras upadoh u neku svadju na hrvatskom C.I.C.E forumu....lik je bukvalno urnisao 156-cu... Zbunjen Ja rekao sta mislim, i nasli se neki likovi da kenjaju kako mu treba dici spomenik jer je potrosio gomilu novca itd...

-
Sa
- Drug Član
Dakle, šta je primereno. a šta ne za stajling na Alfama.
Diskusije i komentari stajlinga i "stajlinga"
Diskusije i komentari stajlinga i "stajlinga"
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
- OMP
- Garaža: GP TJet
jel ova 155ica i sprint na prikolici iz one nase price

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
- Garaža: GP TJet

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji