To je cisto izbjegavanje istine....Mislim zasto nekome ne reci da ti se ne svidja njegovo, eto neka bude, auto..to je oblik laganja...O UKUSIMA NIKAD NE TREBA RASPRAVLJATI
A da ti malo shvatis da se ovde ne radi o okusima?! Pronadji mi JEDNOG coveka na planeti koji ce reci da mu se ne svidja izgled 159 i sve ce ovo tvoje stajati.ALFA LEOPARD napisao: O UKUSIMA NIKAD NE TREBA RASPRAVLJATI
Kao i svuda,i ovde se i te kako radi o ukusima.Ukus vlasnika je isključivo zaslužan za izgled ovog automobila.A da ti malo shvatis da se ovde ne radi o okusima?! Pronadji mi JEDNOG coveka na planeti koji ce reci da mu se ne svidja izgled 159 i sve ce ovo tvoje stajati.
Trebao si malo da razmisliš pre nego što si ovo napisao,jer to ne samo što je netačno,već je veoma smešno.Odgovor i na tu tezu dovodi do mog prvog odgovora u postu.Kad je nesto dobro, svi se moraju sloziti da je tako! Kad je nesto lose, to brane samo oni subjektivni i boodale!
Takva je bila dok nije doshla do ovog .umetnika.. Bila je chesto parkirana na Novom Beogradu i prosto je ujedala asfalt koliko je bila zakucana za isti.spanjeli napisao:Sto se tice ove KG alfe,znaci zamislite je celu crnu bez ovih air brusheva,bez ovih sjajnih lajsnica na branicima i normalnim prednjim farovima i maskom i bez ove mrezice na braniku i bez ovoga na poklopcu rezervoara i meni je skroz ok!