Pozdrav svima, nov vlasnik ovde, nedavno sam kupio MiTo, auto mi se bas svidja, sve okej, medjutim kolega mi pokaze sliku restyling verzije,
facelift ili kako se vec to zove. Resetka mi se bas svidela, hteo bih da kupim i da zamenim na mom autu. Medjutim bas je tesko naci tu honeycomb resetku. Ima li neko informaciju gde bih mogao to da nadjem?
Naravno ako nije protiv pravila ili ilegalno.
Hvala unapred
MiTo restyling
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Zdravo Filipe i dobrodošao na ARCS forum.
Što se tvog pitanja tiče a vezano za Mito FL2 verziju pošto postoji i jedna međuverzija sa minimalnim izmenama. Tu rešetnu nećeš moći da ugradiš na svoj branik zbog širine tako da mora i kompletan branik da se menja što je već cifra obzirom da samo prednji gril u ogiginalu košta oko 200€
Jedino ako naletiš da neko na otpadu ima Mito FL2 pa da kupiš ceo branik ali nisam viđao da neko ima taj mito za delove.
Što se tvog pitanja tiče a vezano za Mito FL2 verziju pošto postoji i jedna međuverzija sa minimalnim izmenama. Tu rešetnu nećeš moći da ugradiš na svoj branik zbog širine tako da mora i kompletan branik da se menja što je već cifra obzirom da samo prednji gril u ogiginalu košta oko 200€
Jedino ako naletiš da neko na otpadu ima Mito FL2 pa da kupiš ceo branik ali nisam viđao da neko ima taj mito za delove.
- srecko_mata
- Garaža: Ex. Alfa Romeo GT 1.9 jtd 16v
Ex. Alfa Romeo Giulietta 2.0
Ex. Alfa Romeo MiTo QV
Audi A6 C8 - Lokacija: Beograd
I branik taj kad se pojavi bez resetki se prodaje za nekih 200-250e. Ja sam za godine posedovanja mito mislim jednom video taj branik na oglasima 
Imas neke sajtove na kojima mozes da nadjes, za prerestajl verziju branika, pravljenje te grilove. A mozes i sam da pravis od svog grila, treba ti samo sace i jedan gril za kupusanje. Sa medju restajl verzije kako je Falcon nazvao, gril ima mali okvir pa je lakse koristiti za modifikaciju.
evo ga sajt sa resetkama
https://carterautodesign.com/products/m ... ill-type-2

Imas neke sajtove na kojima mozes da nadjes, za prerestajl verziju branika, pravljenje te grilove. A mozes i sam da pravis od svog grila, treba ti samo sace i jedan gril za kupusanje. Sa medju restajl verzije kako je Falcon nazvao, gril ima mali okvir pa je lakse koristiti za modifikaciju.
evo ga sajt sa resetkama
https://carterautodesign.com/products/m ... ill-type-2
Samo lagano, i pun gas.