Obaranje retrovizora

Generacija najlepših Alfinih automobila iz novije istorije
VladaAfla159
rookie
Garaža: Alfa Romeo 159
Pridružio se: Pon Apr 28, 2025 12:44 pm

Obaranje retrovizora

Pon Apr 28, 2025 12:54 pm

Pre svega želeo bih da pozdravim sve članove :arflag

Imam Alfu 159, 2011 god, restajling model, 2.0 170ks, imam elektirčne retrovizore u vidu da suvozačev retrovizor treba da se obori kada ubacim u rikverc ali situacija je malo drugačija, veruj te mi da sam skroz odlepio od ovog problema i ne znam ni sam više šta da radim. Omesto da se rezrovir obori on ode u nekom skroz drugom pravcu tipa gore desne ili sta god samo se ne obara onako kako bi trebalo. takođe imam problem kada retrovizore sklopim na samoj konzoli i levi i desni retrovizor promene poziciju tj. skroz se pomere položaj u odnosu na onaj u kome su bili. Čak i kada ne sklopim retrovizore već samo ugasim auto oni se sami od sebe pomere ( mislim na stakla ) kako im je volja . Da li je neko možda imao sličan problem a da je uspeo da reši ? pokušao sam da promenim konzolu u vozačevim vratima ali situacija je ista ništa se nije promenilo.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Re: Obaranje retrovizora

Uto Apr 29, 2025 7:34 am

Jel imaš memoriju sedišta?
Znam da je na Giuliji/Stelviu memorija sedišta povezana sa memorijom retrovizora, kad memorišeš poziciju sedenja, tako ostanu i retrovizori, ne znam da li je tako i kod 159.
VladaAfla159
rookie
Garaža: Alfa Romeo 159
Pridružio se: Pon Apr 28, 2025 12:44 pm

Re: Obaranje retrovizora

Uto Apr 29, 2025 2:52 pm

TheWickerMan napisao:
Uto Apr 29, 2025 7:34 am
Jel imaš memoriju sedišta?
Znam da je na Giuliji/Stelviu memorija sedišta povezana sa memorijom retrovizora, kad memorišeš poziciju sedenja, tako ostanu i retrovizori, ne znam da li je tako i kod 159.
Imam memoriju, i kod toga je sve okej, jedini problem sa sedistima je sto ne radi grejanje sedista al mislim da je to samo prekidac

Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”