Vozim Alfu 147 Q2 1.9jtd 110kw 2007god., do pre jedno dva ipo meseca, vreme onako hladno do 10+, auto je upalio bez problema kao i uvek do sada, znaci nikakvo duze verglanje normalno. E sad auto radi u leru nakon paljenja nekih par minuta, krecem i desava mi se to da u prvoj brzini vidim mali dim i to plavi. Nakon toga nista, naredno paljenje u istom danu,nista. Bilo je to tako par dana i sreca nestalo je. Gledao sam ulje na sipci, nista nije potrosila, na bordu sve crtice pune, ali sipka je sipka.
Evo bas danas posle toliko vremena desava se ista stvar, potpuno sve isto. Auto je bio na ravnom putu jedno 45min da bih proverio ulje, ulja ima pokazuje skroz puno. Znaci da problema ima nekog!
Majstor mi ne gine, i necu da se smirim dok ovo ne resim! Inace sa autom nisam imao apsolutno nikakvih prolema!
Imam uredno servisnu knjizicu od Brane, gde su mi uklonjene klapne sa usisa,veliki servis naravno, stvarno vodim racuna, ali to je bilo odmah nakon kupovine auta, sve to kod Brane. Ono nasta ja mislim da moze biti jeste da su se nacele gumice na ventilima, ne znam mozda gresim?
Tako da, voleo bih da mi napise neko jos nesto eventualno nasta da obratim paznju! Pozdrav svima i hvala na izdvojenom vremenu za citanje!