ali ajmo redom , antismrz zamenjan ozracen i sve kako treba auto na leru ili u voznji se zagreje i upali ventilator sve regularno ali temp na satu ne prelazi 70 stepeni tj zakuca na 70 , vrv se mozda i sat istripovao/
dalje kad upalim grejanje greje onako mlako i kad se zagreje grejanje je mlako mislio sam da je do zime pa reko aj mozda stavim i karton iako ranije nije bilo potrebe medjutim magli mi , kad sam sam i ne toliko a kad ide jos neko samnom zamagljen sam totalis , malo manje kad otvorim prozore , kadstanem i ugasim auto posle par min ostane na soferci onako u pravcu proreza gde duva onako belo i malo masno , dali u teoriji moze da bude nesto drugo osim malg hladnjaka ili moram njega da menjam ?
kako tu ima mnogo posla treba naci i doktora koji ima ceo dan da se posveti tome , cak sam i ja voljan ali bilo bi mi lakse kada bih imao neki manual za to ako neko ima bio bih zahvalan da mi prosledi ovde :DD
Druga stvar kad je ovako vlazno vreme , posto vozim kratke relacije 15-20 km u pravcu otprilike vrv se stvori kondenz neki u loncu il gde vec pa kad stanem na semaforu onako vidim dim iz auspuha kako doleti i do moje strane ( vozaceve strane ):DD
ima li neki nacin da se isusi ili redukuje ta vlaga ili dim iz auspuha jer dimim ko furunche ponekadXD
voznja u velikim obrtajima duze vreme ili malo duza relacija dase odvoza ???