Sta od diskova i plocica da uzmem, a da je onako, malo kvalitetnije a opet pristupacno.
Bitno mi je da mi ne skripe kad kocim, to me uzasava. I naravno pre svega da dobro koce

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Malo nesrecno sroceno, disk ima svoju minimalnu meru koliko sme da bude debeo i neki proizvodjaci daju meru koliku treba da bude posle obrade, a ona je obicno oko 20-25% iznad minimalne mere, posto nema poente obradjivati disk ako ce biti na minimalnoj meri, onda nema nikakav radni vek.Bojan90 napisao:DIskove treba majstor da premeri, zna se koja je minimalna mera za njih, ako su istrseni ispod te mere, onda zamena, ako ne, onda moze i obrada.
Poslednju rečenicu sam nejasno napisao. DS Performance bi trebalo manje da škripi od DS2500. Ima ljudi koji su žalili na škripanje na DS2500. Napravili su malo više "civilnom" od DS2500 - bolje koči kada su hladne, ali zato malo slabije trpe maltretiranje.starac vujadin napisao:Ferodo DS 2500 se više ne pravi. Umesto tog modela, sada postoji Ferodo DS Performance, mada DS 2500 i dalje može da se nađe. On manje škripi i više je prilagođen "normalnoj upotrebi".