Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
BobanR napisao:Moguće da je do akumulatora. Jesi li to proveravao?
OK hocu probat cu to uraditi. Usput zna dodati i ABS i ASR. Isto kao i VDC i Hill holder.Kole78 napisao:Ocisti senzor na patosu pedale kvacila i kocnice to ti je mozda prljavo i daje signal kao da su ti stalno pritisnuti kvacilo ili kocnica
popovicvl napisao:Za početak, akumulator je preslab za dizel motor. Punjenje treba da bude 14,4V što znači da imaš problem sa alternatorom.
Meni se ova greška javila samo jednom, kad su mi skoro menjali set kvačila, nakon toga se pobrkao VDC sistem. Dovoljno je bilo da se namota volan skroz levo-desno i da se kalibriše.
Ja imam tu grešku od kad sam kupio auto, u međuvremenu sam stavio novi senzor za kvačilo i kočnicu ali se greška i dalje javlja takođe su sve mase očišćene i napajanja proverena, oduvek sam sumnjao na slab akumulator i sada kad je došlo hladnije vreme posustaje za jedno dve nedelje ću kupiti nov akumulator pa ćemo videti dal će se greška ponavljati ako se ponovi mora de se menja ceo abs jer prema uputstvu proizvođača ako se javi ta greška mora da se menja ceo jer je taj senzor unutra i nemože posebno da se promeni.
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”