Ne tako daleko, u Bugarskoj.
Verujem da deo toga dodje i kod nas. A i negde u Subotici sam cuo ima slicno postrojenje... Za nase potrebe.
Molim te pogledaj na mom predstavljanju alfe, mislim da je druga stranica, gde sam ja imao problem bas sa tim uljem. Nasuo Seleniu, verujem original, i nema problema.Veloce napisao:Uh,ove nedelje sam reklamirao castrol edge. Ulje zamenjeno pre 6-7000km, poceo da ispisuje gresku na dijagnostici za nizak kvalitet ulja i svukao je prilicnoo na meracu..
Mislim da nisi u pravu.MareKG napisao:Jedne godine mi je rodjak poslao iz Svajcarske original Seleniu WR limene kantice, koju sam uporedio sa jednom istom starom limenkom WR koju sam kupio kod nas. Nikakve razlike nema, sve je pljunuto isto, nikakvu razliku ni automobil nije pokazao od zamene do zamene. Dakle zaobidjite plastične ambalaže i samo Selenia u limenoj ambalaži, nema greške
Deder pojasni molim te.alonso14 napisao:Kopira se Selenia, i te kako, samo ima meste gde se moze kupiti i original. Verujem da su to male radnje u mestima, koje prodaju delove samo za Italijane, njima se ne isplati igrati sa tim, jer brzo bi gubili musterije. Wint isto. Dok npr Kit je prica za sebe...