Vec duze vrijeme mi se javlja ovo curenje a ne znam odakle. Slikao sam i vidi se da je sve oko izmjenjivaca umrljano sa rashladnom tecnosti. Cak primjecujem da mi i u posudi ima nesto sto lici na ulje ali jako malo se vidi. Sto se ulja u motoru ne primjecujem da u njemu ima vode. Auto se ne pregrijava,ponasa se normalno i pritisci u crijevima su ok. Gubljenje tecnosti je na 20 dana oko pola litra do litar. Svaki dan vozim. Sta je sad ovo sra..e?
Ne znam kako je "organizovan" taj TS, kontam da je slican JTSu... Meni je propisala pumpa za vodu, pa se slivala niz blok, do najnize tacke - a to je filter ulja. E, sad, sto se tice ulja u ekspanzivnoj posudi - to je, vec, nesto drugo... Nadam se da ti ne mesa ulje i vodu.
Ne znam otkud ulje ili nešto jako prljavo i masno. Nešto ne vidim da se ulje pomiješalo. Nema na čepu ništa kao ona skrama, ne dimi, ne duvaju se crijeva? A moglo bi lako biti da je pumpa.
Imas dve metalne cevi koje idu od kucista filtera, pa do bloka i termostata, moze da se desi da je neka pukla i da se sa nje sliva na filter ulja. Imam takav slucaj