Bilo je to jednom davno na brdovitome nam Balkanu.....Grupica od nekoliko drugara razbacanih u raznim krajevima ove nam nase Srbije , odlucilo je da iznenadi naseg drugara , kolegu i velikog fanatika lepim gestom i poklonom . Pazarena je kozna garnisera iz karawagonceta i uspesno trasplantirana u sexy wagonce kolege Flaviole . Ceo dan bio je zanimljiv , napet i pun raznih aktivnosti i druzenja , nadam seda ce ovaj primer ostati upamcen dugo
Eto, i to se dešava
Njuškao sam danima da se nešto čudno dešava, ali mi ni na kraj' pametni nije bilo šta će da me strefi Da će KaraWagon (momentalno ĆeLEwAgon ) da se na Preobraženje preobrazi
Skupili se mangupi pa sredili matorog blesimetra
Drugovi, prijatelji, ... Alfisti !!
Hvala vam svima od srca, najiskrenije
Nisma ovo ni najmanje očekivao, niti mi je dosad bilo ko priredio ovako nešto !!!
Objasnili ste šta su pravi drugari
Na kraju (ovog posta) stara narodna, ali ovaj put u najpozitivnijem kontekstu: Pamti pa vrati !!
Što je voleo da kaže moj bivši sugrađanin U to ime, živeli !!!
Vazno je da ti Flavio nisi saznao pre vremena i da je iznenadjenje upelo u potpunosti. Ovo je dokaz da se sve moze kad se hoce, svima nama koji smo u tome ucestvovali to nije bio veliki trosak a tebi je u potpunosti promenilo Celewagon. Daleko od toga da je bio ruzan do sad, ali sad je sad bas bombonica.