Eh ovako :)poz iz bih.... kupio sam auto u njemackoj prije 10 15 dana ...Alfa romeo gt usao u brod na terminal gdje je isla provjera šasije motora i sve uredu dosao u grad gdje sam trebao carinit auto..i dosla na red homologacija kazu mi auto ti je euro 3 motor ... na toj njihovoj provjeri (broj motora u tu njihovu bazu podataka) ...a u mene brief saobracajna sve euro 4 ...
i ima ova neka oznaka u saobracajnoj 70/220*2003/76B po kojoj pise tamo da je e4... sta vi mislite koji je problem
imam ne mogu da izvrsim homologaciju ako ne rijesim to moram trazit novi papir e sad ima ova homologacija koja je priznata i oni vrse tehnicki mjere te gasove nemam pojma pa ne znam vise ni ja sta je da ne idem bezveze
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp
Moraces izgleda da vadis nove te papire
Koliko znam, u EU je Euro 3 standard, dok je to u Nemackoj tzv D4. Pretpostavljam da to tako i pise u tim sadasnjim papirima, pa zato i imas problem u Bosni, jer auto ustvari i jeste Euro 3, i ovako i onako ...