Pre neko vece mi se desilo sledece: stao sam i ugasio kola, a nakon 5 minuta hteo ponovo da upalim, medjutim samo vergla. Vratim kontakt, pa dam ponovo i primetim da se pumpa za benzin ne cuje. Zadrzim dugme za plin pre kontakta u upalim ga direktno na plin (u rezervoaru uvek ima bar 10l benzina), i odem kuci. Kad sam stigao kuci, ugasim kola, dam ponovo kontakt kad ono - pumpa se cuje, i upali na benzin. Medjutim sutradan, opet ista prica, ne radi pumpa- upalim na plin, odem do grada, kad u gradu pumpa radi. Meni sad nista nije jasno. (Trenutno pumpa nece vise uopste da radi)
Ja sam uradio sledece: Nasao sam u manualu koji osigurac je za pumpu (ispod haube kod akumulatora) i on je u redu (proverio sam sve osigurace, ne samo taj). Onda sam ispod sedista razvio poklopac od pumpe, izvadio dzek sa pumpe, na one dve deblje naponske zice stavio sijalicu 12v, dam kontakt - sijalica ne svetli

Znaci osigurac sigurno nije jer se ne bi desavalo da caskom radi, a caskom ne. Sta bi mogao da bude problem?