Alfa 156 unutrasnje svetlo i prekidac u vratima

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Korisnikov avatar
Kobra
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 jtd - m sw 125 kw
Alfa Romeo 156 1.9 jtd sw 103kw
Pridružio se: Ned Nov 08, 2015 10:23 pm

Alfa 156 unutrasnje svetlo i prekidac u vratima

Pon Jan 18, 2016 7:44 pm

Pozdrav svima,

Posle obijanja kola i kradje akomulatora i muzike od par stotina eura odlucio sam da ugradim alarm,naravno kao ljubitelj automobila i cackanja oko njih odlucio sam to sam da izvedem,li kao amater uvk mora malo da prikoci:)

Zapelo mi je kod otkrivanja kablova ili dzeka gde se nalaze zice za prekidac u bravi za pljenje unutrasnjeg svetla da bi mogao alarm da mi se ukljuci prilikom otvaranja vrata,sad sam trenutno povezao na mesto gde se otkljucavaju vrata i sad kad odkljucam fatrickim kljucem tj kad stisnem dugme za otkljucavanje alarm on se ukljuci ali to mi ne odgovara jer kada dam kontakt ukljucuju mi se sva cetiri migacna koji trepcu deset sekundi i ugasi se,ali kad zakljucam vrata kad udjem u kola onda se migavci ne pale prilikom davanja kontakta.

U pitanju je afla 156 2003 godiste i alarm bear al-s006
Slika

plavu zicu sam povezao na prekidac koji sam ugradio napred ispod haubee da bi mi pistao alam kad mi neko digne haubu,tu istu sam isto povezin na otkljucavanje na centrali inace sad trenutno kad dignem haubu otkljuca mi se auto

tako da vas molim da mi pomognete barem malo oko trazenje zice od prekidaca za svetlo u vratima da bi resio ovaj problem

Hvala svima unapred
Mrtav Ladan
Garaža: Alfa Romeo 145 2.0 16V TS. quadrifoglio
Lancia kappa 2.4JTD
Pridružio se: Ned Nov 10, 2013 7:24 pm

Re: Alfa 156 unutrasnje svetlo i prekidac u vratima

Pon Feb 01, 2016 4:38 pm

skini tapacirung i lagano potrazis neki od laksis nacina, ili da uzmes brifericu ili multimetar i lagano se upustis u trazenju zice u nekom od dzekova. koji se nalaze blizu vrata :)....

Povratak na “In Elettronica Alfa”