AR 159 board computer
- ulipzafinje
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm
Pozdrav svima, kupio sam Alfa Romeo 159 1.9jtdm 2009 god sa navigacijom, pa me zanima samo jedna stvar, kada se klikne "Menu" na levoj rucici,na board computeru ima samo 3 opcije: pojacanje svetlosti table,speed limit i da izadjem iz Menija,pa me zanima da li i ostali imaju samo to ili bi trebalo jos nesto da pise?
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- ulipzafinje
Pa auto i kad se vozi i kad stoji isto ima opcija, da li to ima neke veze sto imam navigaciju ili bi svakako trebalo da imam vise opcija?
- Velja
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 2.0JTDM
Ne bi bilo lose da probas da pritisnes veliki taster na desnom joysticku, moze cudo da se desi
Nakon sto si to uradio, vidjeces da imas opcije trip 1 i trip 2. Pomocu male, da je nazovem klackalice na istom joysticku mozes da ides kroz meni i da biras dvije opcije koje ces da pratis...prosjek, trenutna potrsonja, vrijeme, preostala kilometraza itd, standardno.
kako se koristi board na navigacionom displeju si vjerovatno provalio, pa da ne pisem.

Nakon sto si to uradio, vidjeces da imas opcije trip 1 i trip 2. Pomocu male, da je nazovem klackalice na istom joysticku mozes da ides kroz meni i da biras dvije opcije koje ces da pratis...prosjek, trenutna potrsonja, vrijeme, preostala kilometraza itd, standardno.
kako se koristi board na navigacionom displeju si vjerovatno provalio, pa da ne pisem.
- nikola016
- Garaža: ex Alfa Romeo 147 140hp
ex Alfa Romeo 159 2.0 170+hp
ex Alfa Romeo GT 1.9 150hp
Alfa Romeo Brera 2.4 209+hp - Lokacija: Leskovac-Beograd
Druze probaj da skines klemu, i ja sam imao par opcija, ali sam imao problema sa blue&me, nije ocitavao usb, skinem klemu, vratim, ocitava usb, i neke nove opcije dobijem u meniju, takodje mi proradili tasteri za telefon i taster za glasovne komande na volanu... 

- ulipzafinje
Veljo,to je "trip" na njemu se i vidi prosecna potrosnja itd,mene zanima za dugme "menu", posto sam pre ove vozio 147-icu pa sam imao mnogo vise opcija 
Nikola, a ako skinem klemu da mi nece posle traziti kod za navigaciju? Muke zive sa ovim

Nikola, a ako skinem klemu da mi nece posle traziti kod za navigaciju? Muke zive sa ovim

- nikola016
- Garaža: ex Alfa Romeo 147 140hp
ex Alfa Romeo 159 2.0 170+hp
ex Alfa Romeo GT 1.9 150hp
Alfa Romeo Brera 2.4 209+hp - Lokacija: Leskovac-Beograd
Ja sam skidao nije trazio kod za radio, valjda trazi kod jedino kada se ta navigacija/radio seli u drugu alfu....ne bi trebalo da trazi
- ulipzafinje
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”