Alfa Romeo 147 2006 farovi
Napukao mi je far na Alfi,prvo sam trazio polovan i tesko se nalazi,a i kada nadjem zabice popucale ili su varene,pa sam resio da kupim nov,medjutim,kod mene su Valeo,cena jednog fara 14000,negde su i skuplji,a vidim da imaju i kopije po 7000-8000,pa me zanima da li ih je neko od vas kupovao i kako su se pokazali i koja marka..?
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ako ti je napuklo staklo fara,pokusaj za male pare da nadjes original polovan bilo kakvo stanje pa prepakuj staklo.Duze ce trajati nego kinez...

Hteo sam i tako,medjutim pukao je u spicu i donji deo plastike sto drzi unutra zmigavac,mislio sam to da izvarim i da nadjem neki far da prepakujem staklo,to je zadnja opcija,ako ne kupim nov..
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
ili original ili prepakuj neki... nemoj uzimati kineze, s njima je najveci problem sto rasipaju svetlo nejednako i tesko ih je nastimovati da bude lep snop svetla...
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
A mozes i kupiti kineza i prepakovati rozetnu sa originalnog. Inace to sto pozuti je zato sto samo staklo nema uv zastitu. Pa kad se sunceva svetlost i svetlost sijalice ukrste staklo pozuti. Resenje je nanosenje keramicke zastite ili lepljenje folije za farove-stopove koje imaju uv zastitu.