Većina ljudi sa kojima komuniciram već je dolazila na šoping i verujem da je mnogima lokacija poznata, ali za one kojima nije - neposredno uz autoput Beograd-Novi Sad, nakon silaska sa autoputa (oko 500 metara) prva građevina sa desne strane. Ukoliko neko dolazi iz drugih pravaca i ako je potrebno usmerenje neka me kontaktira na pm:

Termin: Nedelja, 25.10.2015. između 10 i 11 časova. Ja ću biti tamo u 10 časova i sačekati da se zainteresovani skupe. Treba računati na jesenje pomeranje vremena, odnosno da te noći spavamo sat duže

Konkretna lokacija označena je na slici. U pitanju je dalji parking koji obično uopšte nije popunjen obzirom da se ljudi po pravilu obično okupljaju oko najbližeg ulaza:

Sadržaj: Preporučljivo je osim Alfe sa sobom povesti lepšu (ili u slučaju koleginica jaču

U zavisnosti od raspoloženja i broja prisutnih može se otići na piće na licu mesta, a može se napraviti i povorka do grada, pa tamo sesti u neki kafić. Dakle ništa varijanta sa klopom, već klasično prijateljsko ćaskanje dok nam ne dosadi i dok ne pobegnemo na ručak ili obaveze, a to sve na licu mesta dogovaramo.
NAPOMENA: Okupljanje se odlaže ukoliko vreme ne posluži jer nema smisla ćaskati po kiši i na hladnom. Za sada prognoza deluje OK, ali...
P.S. Žao mi je zbog preklapanja termina, ali kad sam krenuo u organizaciju i dogovore roštilj je bio zakazan za subotu