Zamenjeno crevo ono maleno gore kod vodene pumpe, zamenjeno jedno sto ide kroz termostat u blok i pozadi u kabinu (za grejanje), bilo je premosceno sa cevkom i dve selne, raskacen i premoscen hladnja izduvnih gasova, egr ubiven softverski i hardverski.
Skoro sve selne zamenjene, i sada kada nije imalo gde vise da curka, popustilo ovde gde je najslabije.
Sutra ujutru cu da bacim pogled, ali sve mi mirise na majstora i jos jedan pregled zbog glupave vode.
AKo neko zna gde imaju da se pazare kvalitetniji hladnjaci, neka ostavi neki link (zlu ne trebalo
Ako nije velika pukotina moze da se zakrpi...rade to plasticari dobro,nemoras da kupujes hladnjak.Mada koliko se secam na samom hladnjaku gde se kaci crevo postoji lulica koja se navrce za 90 stepeni u hladnjak,moguce da je na njoj problem jer ima dihtung tu.
Moracu da je oteram negde, nesto mi se ne zeza sa tim...
Mislim da na Bulevaru ima jedan lik sto radi branike i hladnjake, moe da baci pogled... Zivo me intreresuje sta je opanjilo... Mada citajuci alfaowner forum, nakon 5-6 godina su hladnjaci za zamenu, ovaj je farbicka ugradnja...
Vidim da mi pusta antifriz na onoj gumici / dihtungu kod srafa na hladnjaku, na vozacevoj strani (skroz gore). Ne znam ni kako se zove, ni cemu sluzi Gumica deluje prilicno trulo, tj raspada se...
Mogu li to sam zameniti, jesu li to tipske gumice?