Pozdrav svima zamolio bih vas za pomoc ako se neko susretao sa ovakvim problemom
Naime prijavio mi je gresku Airbag-a
Dijagnostika je ocitala kod kreške 0B07 (Detonator predzatezača vozača vrednost prevelika)
Ako neko zna u čemu je problem neka to podeli samnom
Pre bilo kojih drugih intervencija pokusaj ovo osnovno.Kupi kontakt sprej, raskaci konektore ispod sedista oba prednja i naprskaj,ako te ne mrzi i u gepeku imas isto ali su ispod tapacira na bokovima...obicno bude glupost i ja svremena na vreme to radim i ponisti se greska.Sad opet imam taj problem i nemam vremena da se zezam ali moram sto pre.
Da zaboravio sam da napomenem da konektor ispor vozačevog sedista smo raskacili i poprskali kontakt sprejom greska ostala, nisam probao da uradim to na suvozacevom iz prostog razloga jel mi prijavuje gresku na vozacevu stranu ili svejedno da probam i tamo da naprskam?
Kojom dijagnostikom ste očitavali grešku (ovo ne deljuje kao kod sa dijagnostike za Alfe). Probaj da nađeš nekoga sa MES ili FES dijagnostikom pa pogledaj šta kaže.
Po ovome što piše rekao bih da je problem u kontaktu na zatezaču pojasa, a za njega moraš da rasturiš B stub da bi došao do mesta gde se pojas namotava.