Uključim svetla i navigator (displej bord kompa) sa jarkog dnevnog moda pređe na slabiji noćni, ali onda tokom vožnje sam menja...tj pojačava i smanjuhe intenzitet svetla. Zapravo kao da meša dnevni i noćni režim rada ili kao da ja isključujem i uključujem svetla. Zanimljiv je i taj momenat da ne radi to naglo već ima baš blagi prelaz sa jednog moda na drugi Rekao bih i da se intenzitet svetla menja i na klimi, dakle dnevno-noćni mod menja na svemu što može.
Pitanje je zbog čega se to dešava, ako zna neko?
AR 159 sa naknadno ugrađenim ksenonima. Na ručici ima potenciometar na kom se šteluje intenzitet svetla instrument table, na koji god stepen osvetljenja da stavim, on meša dnevno-noćni mod
Istina je da se na 159 menja osvetljaj zavisno od spoljašnjeg svetla. Kod mene su svetla _stalno_ uključena, ali instrument tabla ne reaguje na prekidač, nego na stvarne spoljne uticaje. Odnosno, svetli jako BC kad je napolju svetlo, čim uđem u tunel svi ekrani se utule da bi se pojačali čim se izađe iz tunela.
Ne bih rekao da gubi kontakt, onda bi se i farovi palili/gasili...sve radi normalno, sem displeja koji je u svom svetu Proveriću i to, ali mislim da ću morati da nastavim da tražim ovog "duha"...
Nisam, ali sam počeo da obraćam pažnju na to kada tačno menja intenzitet svetla. Recimo da kada sam ispod nadvožnjaka u senci, zatamni displej i ponovo pojača kada izađem na suncevo svetlo, ali nekada to isto uradi bez nekog razloga.
Ne znam ni gde se nalazi (ako kod mene uopšte postoji) taj senzor za osvetljenje displeja, pa da probam da se poigram sa njim, pokrijem ga i tako vidim da li je do njega. Zna li ko gde se nalazi?