Alfa 147/ GT : Katapult mehanizam sedišta - How to ?
- macakdrvo
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147
Alfa 147/ GT : Katapult mehanizam sedišta - How to ?
Tek samse uclanio, pa ne znam da li ovo radim pravilno. U svakom slucaju, moj problem je sledeci . Sajla za pomeranje suvozackog sedista je crkla i treba je zameniti. Sedista su kozna i svi kod kojih sam bio kazu da se navlake moraju rasivati da bi se sajla promenila. Ja ne mogu da verujem da nije napravljen sistem za jednostavniju promenu, pa ako neko zna ko i gde to radi, neka mi odgovori ili kako sam to mogu da odradim. Hvala, Macak.
- ilija156
- Garaža: alfa GT
- cihaber
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6TS
Re: Katapult mehanizam sedišta : How to ?
Pozdrav, I ja sam se tek uclanio i imas slican problem, suvozacko sediste je u pitanju. Naime kad oborim naslon i povucem sediste skroz napred, i kad hocu da ga vratim ono se povuce maksimalno nazad i tek onda klikne meanizam koji treba da upamti poziciju odakle je povuceno. Znaci moram skroz nazad da ga 'slajdujem' da tako kazem, da bi mehanizam klknuo i ukocio sediste. inace ako ga ne povucem skroz nazad i mehanizam ne klikne, mogu da ga setam napred nazad bez da diram rucicu ispod sedista.
Jel znate mozda kako bih mogao ovo da sredim ? unapred zahvalan...
Jel znate mozda kako bih mogao ovo da sredim ? unapred zahvalan...
- Fittipaldi
- Drug Član
- Garaža: KIA Pro Ceed
Z101 mediteran '82 - Lokacija: Beograd
Sajica za to je spolja, u odnosu na sedalni deo, prema ručnoj kočnici i vidi se bez skidanja sedišta. Ako je u redu sajla i opruga, treba probati sa podmazivanjem mehanizma do pruge i ispod sedišta. Kod mene je uspelo sa WD--om, pa probaj, ne može da škodi.
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Pih...po naslovu sam pomislio da nekog zanima kako da sinhronizuje odvajanje krova i izbacivanje sedišta kao u Goldfinger-u
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Sekcija Area Servizzio.
Molim, koristiti stručne izraze i nazive, ako ste potkovani

Molim, koristiti stručne izraze i nazive, ako ste potkovani