Ovo bi u osnovi mogao biti GT na bazi Giuliette, što mislim da bi bio fenomenalan auto i da bi se odlično prodavao, ako ne bi promašili cenu.
Samo da ima bar neku dozu praktičnosti, što je prethodni GT apsolutno imao, i da ne ode cenom u egzotiku, što ga vrlo brzo diskfalifikuje s tržišta. Moraju oni između ostalog da sitnim koracima navikavaju tržište da je Alfa Romeo skup. Kao kuvanje žabe.
Auto je baš lep, a prevod teksta ispod svakog nivoa.
Menjali su text u međuvremenu između mog prvog klika na link i malo pre. U svakom slučaju sajt je klasičan lovac na pokazivanje reklame i zarade novca na taj način
O "članku" nema sta sa se kaže - izmišljen je...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Bilo bi bas lepo da se nesto ovako najde u buducoj ponudi alfe, pogotovu za ljubitelje gtv-a. Mada covek ogugla na ovakve clanke te bice ovo, te izlazi ovo...
Ovo je pusta želja entuzijaste koji je uradio lep render i složio logičnu priču kako bi trebalo da bude. Ali štap je mnogo dugačak.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Naslov je dobar jer je od GTV ostao samo duh koji je negde među ljudima. Možda je tako i najbolje.
Prvi je neprevaziđena legenda, a drugi je legenda u najavi.
Render je mešavina svega i svačega, ali vidi se da je autor krenuo od modernog Disco Volantea.