Migavci samo svetle POMOC...

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Jarko
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW
Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 12:15 am

Migavci samo svetle POMOC...

Pet Jul 25, 2014 3:35 pm

pozdrav imam problem sa mojom alfa romeo 156 1.9 Jtd 2002god unutrasni restyling problem je taj sto migavci ponekad rade kako treba a ponekad samo svetle e sad majstor mi kaze da mora da se zameni prekidac za sva cetri migavca a to mora cela konzola za klimu da se menja traze mi 40e za polovnu mada ja sumnjam na relej mada mi majstor kaze da je on zaliven i da nemoze da se menja? o.O sta mi je ciniti jel imao neko slican problem?
Jarko

Re: Migavci samo svetle POMOC...

Sub Avg 02, 2014 1:42 am

jel zna neko moguce resenje posto majstor je danas odustao od popravljanja rekao mi je da ne zna sta je u pitanju posto sva cetri migavca rade normalno iskljucio je kao opciju relej migavaca..
Korisnikov avatar
junky01
Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT
Pridružio se: Sub Avg 04, 2012 1:25 pm

Sub Avg 02, 2014 5:38 pm

Tesko da ti mogu pomoci ..jedino sto mogu da ti preporucim da promenis majstora.
Neznam kako je na restajlingu ali ajde logicki,...zasto bi menjao prekidac za zmigavce, njegova funkcija je samo da pozove(da signal) da se oni upale a taj deo ti je ispravan koliko sam ukapirao? Problem je u daljoj instalaciji, moguce da je stvarno i do releja, da mu kontakti ostanu zalepljeni i da onda konstantno sija...mala rupa na putu i oni ponovo u funkciji.

Napisi barem iz kog si grada (popuni lokaciju) pa bi neko mogao i da ti da preporuku za dobrog majstora. :arflag
moth3
Garaža: d(-_-)b
Pridružio se: Pet Maj 04, 2012 11:51 pm

Sub Avg 02, 2014 9:47 pm

Menjaj majstora, osim ako i on nije zaliven hahaha

U svakom slucaju, problem je u releju verovatno, i ne - nije zaliven. Nalazi se ispod volana, tacnije ispod donje obloge (plastike) volana. Mislim da je plave boje ali nemoj da me drzis za rec. Nov kosta manje od 1000din, lako se menja.

Ukoliko nekim slucajem nije do njega, treba da isproveravas sam amblender.
Nema gorih ljudi od alfista.
Jarko

Ned Avg 03, 2014 7:01 pm

Ja sam iz Kovacice ako znate nekog dobrog autoelektricara iz Panceva ili Zrenjanina to mi je najblize..Nego rasturio sam ja danas sam plastiku ispod volana i nasao sam gde se nalazi rele migavaca samo ne mogu da ga izvucem posto se iza njega nalazi senzor ugla volana(bar ja mislim da je to taj senzor) pa smeta nemoze da se iscupa napolje,jel mora da se skida volan da bi se on izvadio? Hvala
:arflag :arflag :arflag :arflag
Jarko

Pon Sep 22, 2014 7:27 pm

Samo da javim resio sam problem zamenom releja migavaca..:)

Povratak na “In Elettronica Alfa”