Kineski protokomeri vs polovni originalni
Kineski protokomeri vs polovni originalni
Odmah cu izbaciti mogucnosti novog originalnog jer za njega nemam love
tako da imam dilemu da li uzeti polovan original za 30-40eur ili za 40-50eur kineski ulozak sa garancijom?
u pitanju je jtd 1.9
- djn125
- Garaža: Alfa romeo 147 TS 120KS
Re: Kineski protokomeri vs polovni originalni
Taj kineski ne radi uopste,ja ga kupio i auto nije hteo da radi,gasio se,nije hteo da drzi ler. Mada je u pitanju ts motor.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Šta podrazumevaš pod novi originalni? Imaš Bosch za oko 100 evra.
Možeš da voziš neko vreme i bez protokomera, trošiće malo više i ništa drugo.
Možeš da voziš neko vreme i bez protokomera, trošiće malo više i ništa drugo.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Vozim ja vec duze vreme bez njega
ali mi je bas podigao potrosnju i preko 3000 obrtaja zeza gas.Prvenstveno mi je cilj da smanjim potrosnju.Mislio sam na te Bosch mada pitanje da li su i to originali 
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Nisam siguran, ali mislim da imam negde kineski od JTD. Stoji mi jedno dve godine. Ako uspem da ga pronađem, mogu da ti ga dam da probaš. Meni je radio OK.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
OK, samo da ga nađem.
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Nov originalni je ispod 100 evra. Daces 40-50 evra, i onda posle najvise godinu dana ces opet kupiti. Uzmi odmah originalni, vratice ti se kroz potrosnju goriva i trajnost. Original Bosch za moj auto kosta 147 evra, sta ja da kazem. U AP sportu ima neko cudo za 9000, ali to je kinez. Ja kineza mogu da kupim za 25 evra, al necu kineza.
Ja nigde nisam video ispod 12-13000 original (Osim tog u Ap-sportINGU
) koji ko zna sta.....NIje mi motor bas perfektan ume da masti pa verujem da bi mi zeznuo taj original isto kao i kineza pa bi se pojeo u sebi
.P.S. Daj meni tog kineza za 25eura 
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Nasao sam protokomer. Poslao sam ti PP.
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
I tako, dadoh čoveku protokomer da proba. On obećao da će se javiti. Prošlo mesec dana i ništa. I još sam mu ga odneo na posao... 
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Nemoj da se kajes sto si odneo na noge! Pokazao si da si covek i pravi ALFISTA !Dragon napisao:I tako, dadoh čoveku protokomer da proba. On obećao da će se javiti. Prošlo mesec dana i ništa. I još sam mu ga odneo na posao...
Svaka cast!
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
Одг: Kineski protokomeri vs polovni originalni
Ispao si COVEK,sa druge strane mozda jos nije stigao da ugradi ali ne opravdavam sto se nije makar javio.Ja bih pozvao i na krajnje sarkastican nacin pitao:"kako radi onaj moj kinez u tvom autu"?
bio jednom jedan TI
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Nemoj da se sekiraš,dobro se uvek dobrim vrati
A za ovog lika,u najmanju ruku može se reći da je nekulturan
A za ovog lika,u najmanju ruku može se reći da je nekulturan
A Man's Got to Know His Limitations...
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
U "Bosch" zastupništvu u Bgd su protokomeri sigurno Ok i po ceni i po kvalitetu... U ePER se nađe fabrički broj i naruči.
A ovo drugo... više mi i nije čudno da se ne odgovori na email, poziv ili sms...
A ovo drugo... više mi i nije čudno da se ne odgovori na email, poziv ili sms...
Alfa je stil... ostalo je status...
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Re: Одг: Kineski protokomeri vs polovni originalni
Isto kao sto si ti 5 puta zvao da ces doci po felne i da ih ne prodajem jer 100% dolazis... i tako me dve nedelje zavlacio.milosabs napisao:Ispao si COVEK,sa druge strane mozda jos nije stigao da ugradi ali ne opravdavam sto se nije makar javio.Ja bih pozvao i na krajnje sarkastican nacin pitao:"kako radi onaj moj kinez u tvom autu"?
- milosabs
Одг: Kineski protokomeri vs polovni originalni
Milorade ako vec prozivas,reci do kraja sta je i kako.Pa?Jesam li ja trazio od teba da ih bilo gde donosis?NE,zvao te par puta,nudio da ti novac pustim na racun,nudio ti da svratim da ti ostavim novac i pokupim felne kako bih odneo kod svog vulkanizera,nisi pristajao jer nije ti odgovaralo vreme, ti si insistirao da dodjem pogledam odnesem na pregled kod tu nekog najnlizeg vulkanizera i taj tvoj stav je donekle bio korektan.Dva puta puta sam hteo da dodjem po iste bio si zauzet i jednom je bio dogovor da dodjem na Kosutnjak ali sam ja bio sprecen...Jednostavno nismo mogli da se uskladimo sa obavezama.
bio jednom jedan TI
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Pare na racun mi nisi nudio. A minimum tri puta si me zvao da kazes da dolazis pa si naprasno menjao pricu. Lepo sam ti rekao, dodji, pogledaj, odnesi kod bilo kog vulkanizera hoces i proveri ih obavezno da ne bude posle da su krive ili slicno. Ta prica da sam bio zauzet ne pije vodu jer sam ti lepo rekao da me nazoves u toku dana da se dogovorimo jer ja nemam radno vreme i na putu sam svaki dan, a ti si svaki put zvao u fazonu dosao bi za 15 min. Da ne pricam o trista pitanja da li su to te felne iako sam ti sve lepo objasnio prvi put. Ti si obecavao da dolazis 100% i da ih ne prodajem, nisam te ja jurio da ih kupis bas od mene. Ako nesto kazes odrzi rec, ako ne mozes, nazoves i lepo kazes da ih prodajem dalje da te ne cekam. Odjavljujem se iz ove price jer ces ti pisati romane a ja nemam volje da trosim vreme na te price.
- milosabs
- Mrzovoljni Soko
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9jtd 85kw no-remap xD (Blue beuty)(ex)
Alfa Romeo 159 1.9Jtdm 110kw,remap :D (Musava) - Lokacija: Mihajlovac Smederevo
E cekajte ljudi,prica se o china protokomer koji je Dragon dao/pozajmio/prodao kolegi koji se nije javio,a ne o felnama i obecanjima. Ima pp za to.
@Dragon,bar da se ovaj javio,nego tako,to je bas podlo.Ali dobro,sve se vraca,sve se placa,opusteno.

- G0XY
Ja taman spremio kokice....sta sad,vec gotovo 
- milosabs
- Super_genije
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 jtdm
-----------------------------
ex Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 2003 - Lokacija: Bec Austrija
Je li moguce uopste da se ovaj covjek nije javio za protokomjer? I onda, kao, pomozi nekom...
Assumption is the mother of all fuckups
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Čovek profitirao. Da je bio neispravan javio bi se ali pošto je rešio problem ... ciao ragazzi !
- G0XY
Pa Dragon je lepo napisao da mu daje (da proba),novčana ili naturalna razmena nigde nije pomenuta 
Obzirom da je takođe Peđa napisao da mu isti stoji,čovek verovatno još smatra i da mu je učinio uslugu,uštedeo prostor,rešio ga otpada...verovatno misli i da mu Peđa duguje piće
Obzirom da je takođe Peđa napisao da mu isti stoji,čovek verovatno još smatra i da mu je učinio uslugu,uštedeo prostor,rešio ga otpada...verovatno misli i da mu Peđa duguje piće