problemi na sve strane.
1.Auto je gubio vodu...
-Reseno tako sto mi je majstor zamenio 2 creva koja su pukla.
2.Auto gubi vodu
-Reseno tako sto je ponovo nesto radjeno sa crevima, gubi jos uvek, ali mnogo manje, i problem je delimicno resen (takodje mi je receno da se nivo poremetio,pa je sad minimum maksimum ali je otisao ispod tog nivoa).Povremeno je izbacivao beli dim pa se sumnja na egr hladnjak ili sta vec.
3.Auto je izgubio snagu
-Nisam mogao da dodjem u Beograd zato sto je auto bio jako slab.Do 2000 obrtaja jedva, posle toga jedino da pritisnem kvacilo, podignem obrtaj motora, pustim i onda krene lagano da ubrzava, ali zato kad dodje do 3000 obrtaja, vuce kako treba i sve radi normalno...Problem su niski obrtaji a u leru sve radi kako treba(na 800 obrtaja, kad dam gas u leru, sporo dize i malo se ljulja auto).Takodje, dok sam vozio malo tako, auto je stucao. Telefonom mi je objasnjeno kako da otkacim protokomer, navodno on ne radi kako treba, skinuo ga nekako, ali nista se nije promenilo. Nisam imao nikakvu gresku, jedino kad sam skinuo protokomer.
Sve se ovo desilo u razmaku od 2 nedelje,a 3 stavka se desila dan posto mi je menjana remenica radilice.
Ima li neko pojma o cemu se radi.
"Joj mati sta ti dete pati"