Imam situaciju !
Od nedavno dešava mi se da krenem startovati auto, 147 1,9 jtd. Okrenem ključ, uredno se popale sve indikacije na displeju, sačekam grejač i ...ništa. nekad se znalo čuti samo neki klik ali generalno nema startovanja. Tek iz 3-4 pokušaja a pali ko mina ! Nekad je bilo i zvučne signalizacije ( 2 bipa ) kad grejač odradi ali sad ništa...
Zna li neko o čemu se radi ? Nisam nikad još imao auto sa toliko prisutne elektronike...
Hvala !
Izostanak paljenja
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Mala je verovatnoca ali mozda je neka bezazlena stvar tipa nedotegnute kleme.
Nema gorih ljudi od alfista.
- Forzza65
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd
Mislim, problem je u napredovanju, sve ucestalije strajkuje. Nikakvog zujanja niti "klik" kao bendix na Stojadinu ali kad mu dodje, upali iz cuga. I da ponovim, nekad se cuje zvucni signal sa table, dva puta bip a nekad ne. Zasto i na cega upozorava ?
- djn125
- Garaža: Alfa romeo 147 TS 120KS
Pa bip bip ti si se cuje kad ti je gorivo na rezervi,kad ti neka sijalica crkne,kad je napolju temperatura ispod 3. Nekad hoce sijalica koja polako crkava da pisti a nekad ne. Gorivo moze da pisti u jednom trenutku a u drugom nece ako se parkiras ukrivo. Pistanje hoce i ako ti je slab akumulator pa zapisti abs asr... Sve u svemu ne bi trebao da pisti.