Prvo pozdrav od novog člana. .iI da Vam se zahvalim na savetima pri kupovini alfe,sledio sam upustva sa foruma.
Pitanje glasi.Postoji li mogućnost ugradnje lambo žarki u 147,i ako postoji gde to mogu da uradim i naravno možda informacija koliko to košta.
Ivan
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Ako se tebi svidja stavljaj! To sto se drugima ne svidja ne znaci da ne valja... Ovde su u glavnom "old-tajmeri" sto se tih nekih modifikacija tice ali to je u stvari zbog dizajna koji je vanvremenski...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
odustao...uopšteno imam običaj da saslušam savete i ne budem najpametniji,tako da se jako retko učim na svojim greškama.Video sam to o ns tjuningu ,ali sam takođe čitao da su lopovi...samo mi je delovalo kao dobra ideja..nemam nameru da nosim metlu na zadnjem sedištu da podupirem vrata...niti da mi auto liči na simbiozu betmena i pegle.Hvala na trudu u svakom slučaju.