zdravo, zivinite za moj srpski (makedonac sam ) imam mali problem so hidraulicno ulje na servo, curi mi mislam iz letva, bio sam kod mehanicar pa mi rekao samo da doturuvam i da ni je nesto strasno. ima nekoj neko iskustvo ......
Meni je negde curelo, za 100km padne od max do min, dolijem, i opet. Medjutim, od poslednjeg dolivanja sam presao oko 800km i ni kap ulja ne nedostaje. Mislim da je kod mene u pitanju problem u cepu. Imam utisak da ne ide do kraja, a posuda je bila masna odozgo, pomesana prasina i ulje, ali mi nije licilo na sveze ulje. Ako letva pusta, ulje bi moralo da se nadje ispod manzetne, mada uvek ima bar malo ulja ispod manzetne, pa ne mora da znaci da curi tu. Treba prekontrolisati i creva i selne za servo. Cesto prave problem.
Nije problem sve dok odrzavas nivo ulja u posudi - ako servo pumpa ostane bez istog, verovatno ce skupo da te kosta.
Ako se odlucis da vozis bez popravke, izbegavaj da motas volan dok makina stoji u mestu, REDOVNO proveravaj nivo i uvek imaj ulja u rezervi.
imam ako moze da se kaze problem sa menjac, kad ne zurim vtora brzina ide super, ali kad je startujem prva recimo 50-60 km/h ne mogu lagano da ubacim vtoru, skoro uvek imam poteskocu.....
misliš na ubacivanje u drugu? ja imam isti problem, a kad je hladno onda je brzina nebitna, dok see malo ulje ne razbije. jedino rešenje je sporije šaltanje. ja malo sačekam u leru i onda ubacujem u drugu i opet gas.
ja sam taj problem na 155ici resio kad sam zamenio ulje, moguce da je bilo neko gusto ili sa mnogo km za sobom pa izgubilo sve osobine pa zeza dok se malo ne razbije i podmaze ceo menjac ali kad sam sipao novo bilo je milina i na najvecim mrazevima
isti slucaj sam imao i na jugu davno
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Ja promenio ulje kad sam radio kvacilo, i kad je toplo rucica ide mnogo bolje, a kad je hladno, dok se malo ulje ne ugreje ide losije. Inace, sipana je Tutela zc synt 75.