drugari palim danas auto i izbaci mi dva puta eror glows i naslikan grejac! jel zna neko šta se to dešava?
Sent from my HTC One X using Forum Fiend v1.1.3.
EROR GLOWS
- Dedic
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTDm Restyle, 2006
...Ćao druže...imao sam taj problem...otišli su ti grejači...možda jedan, možda dva...ali svakako preporučio bih ti da to što pre zameniš jer obzirom da je zima možeš imati nepotrebne glavobolje...inače, imaš ih četiri komada i kola mogu da ti pale i sa na primer dva funkcionalna, ali ipak...priznaćeš...smor je kad vidiš da svetli neka greška... XD Pozdrav!
- Ezio
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTDm
ali npr danas sam više puta palio auto,a dva puta mi je to izbacilo. drugi put kad se upalilo provozao sam se,ugasio auto upalio ga chek.....OK sve radi extra,ne izbacuje grešku. jel može biti imam slabiji akumulator u autu 55 ampera koji se već praznio? Koliko košta druže zamena tih grejaca. pozz
- Dedic
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTDm Restyle, 2006
...pazi...nemoj da budeš lenj...imao sam sličan slučaj...nego odvezi do nekog majstora koga znaš, da te ne bi mazali i pričali priče...lako se proveri koji je grejač crkao i koliko ih je nefunkcionalno...koštaju otprilike u rasponu od 650 do 1200 din. po grejaču za JTD...bolje proveri...a obzirom da je tvoj auto JTDm kao i moj, grejači su malo duži nego JTD i malo skuplji, do 1800 din. ...eto...što se tiče akumulatora, ne verujem da je on u pitanju, jer je čini mi se 55 ampera fabrički i ako ti dobro vergla kada pališ, onda su 100% grejači...nadam se da će ti ove informacije biti od pomoći... Pozz
- Ezio
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTDm
hvala ti druže puno. sutra pičim kod majstora pa javljam šta će biti. pozz
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Meni su prosle zime otisla dva, stavio majstor Boshove i ceh 4K dinara ukupno.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.