Alarm-privezak problem

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Korisnikov avatar
igor-83
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW 85 kW, ex Alfa Romeo 147 1.6. T.S. 77 kW
Pridružio se: Pet Apr 06, 2012 7:01 pm

Alarm-privezak problem

Čet Okt 17, 2013 1:37 pm

Pozdrav drugari ! :)

Jedno pitanje vezano za alarm. Imam GT alarm i imam 2 priveska sa dva kljuca naravno, tako sam kupio auto. Na jednom privesku mi radi otkljucavanje i zakljucavanje daljinsko normalno ali na drugom privesku mi ne radi ni otkljucavanje ni zakljucavanje pa ako je neko imao slican problem nek se javi. Inace baterija zamenjena i dobra je provereno. Hvala unapred.
Italiano per sempre
Korisnikov avatar
milos80
Garaža: 147 1.6ts
Pridružio se: Pon Apr 25, 2011 7:37 pm

Re: Alarm-privezak problem

Čet Okt 17, 2013 2:30 pm

Da ne lupam ja sada mnogo, imao sam slicnu situaciju samo sa kljucem ne sa alarmom, ali kapiram da je ista stvar u pitanju. Raspari se kljuc/privezak od centralne jedinice, resava se relativno jednostavno kod boljeg elektricara/elektronicara, nista specijalno ali moze da kosta dosta... Ne mogu tacno da se setim ali ispod 50 EUR ti nije to zezanje...
Korisnikov avatar
Vlada R
Garaža: ex Alfa 159 JTDm restyle
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 10:32 pm

Pet Okt 18, 2013 6:03 pm

Imao sam identičnu situaciju sa Kobra alarmom na ranijem automobilu i zvao sam nekoliko servisa, svi ti kažu isto. Popravka od 30-50€, u zavisnosti "šta je otišlo", mora da se ostavi auto kod njih na par sati. Istina je da ti treba uputstvo za alarm i da nađeš odeljak o uparivanju daljinske komande sa centralom. Na Kobri je to podrazumevalo da si u blizini kola i istovremeno pritisneš oba dugmeta na 5 ili 10 sekundi. Posle toga je radio kao i prvog dana. Možda ti ne pomogne ali svakako treba da kreneš od toga.
Korisnikov avatar
igor-83
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW 85 kW, ex Alfa Romeo 147 1.6. T.S. 77 kW
Pridružio se: Pet Apr 06, 2012 7:01 pm

Ned Okt 20, 2013 9:57 am

Hvala Vam, puno probacu prvo sam da uparim pa ako ne uspe idem kod elektricara ili nekog sto radi alarme...
Italiano per sempre

Povratak na “In Elettronica Alfa”