Ljudi, hoce neko da mi kaze kako da namestim da mi muziku tj pesmu koja je pustena sa usb-a ne ponavlja. Svaki repeat sam ugasio. Da li sam ja toliki retard da to ne znam da namestim ili to ne moze da se namesti
Napravim cak i fromat playliste i snimim na flash, on ga nadje, ucita ali opet ponavlja jednu pesmu. Poludecu lepo.
U meniju cd-a ili glavnom meniju na displeju bord kompjutera. Mislim da na ovom drugom
nema opcija loop. Nije mi auto tu pa ne mogu momentalno da proverim.
Nasao sam. U klasicnom meniju ima audio rpt, i on je bio na off. Nije mi palo na pamet da ima i loop i to negde u media settings. Malo mu je taj meni haotican. Moze na sto nacina da udjes u sto menija. Za novajlije kao ja, muka ziva.
Imam isti problem, ali u meniju board kompjutera nemam opciju "Media settings". Jel može malo detaljnije da se opiše, korak po korak, kako isključiti loop?
Ako se dobro sećam, do „media settings“ se dolazi pritiskom na slušalicu na volanu, pa biranjem opcija pomoću ostalim dugmića na volanu (gore i dole na desnoj strani). „Slušalica“ služi i za izbor opcije. Ovo važi za modele sa Blue&Me i komandama na volanu.
Ljudi,pomagajte!!!
Od skoro imamo Alfu 159,2009.god. Iz kasete vire 2 kabla, jedan je usb a drugi ne znamo cemu sluzi. Kada povezemo usb flesh - ne reaguje. Imamo ovakav radio: