FL 147 staviti original instrument tablu?
- Raven777
- Garaža: Alfa Romeo
FL 147 staviti original instrument tablu?
Veoma me iritira cinjenica da su skinuli moj omiljeni deo enterijera na FL verziji 147-ice, instrument tablu sa prstenovima (nisam siguran kako se tacno zove), pa se razmisljam da li moze da se zameni nova instrument tabla na FL sa originalnom? Video sam po oglasima da ljudi prodaju staru.
- DejanGT
- Garaža: Giulietta MultiAir | 2010
Re: FL 147 staviti original instrument tablu?
Verovatno da tabla može da se zameni, ali sačuvaj originalnu jer kad budeš prodavao auto svi će bežati od budžene instrument table, misliće da si ko zna šta radio s autom. Pre davanja oglasa vrati originalnu tablu i podesi kilometražu. U surotnom ćeš zbog malog zadovoljstva napraviti sebi veliku štetu.
E sad, dali moraš da imaš tablu sa svim lampicama koje označavaju opremu koju tvoj auto ima ili ne, to već ne znam, konsultuj nekog električara na tu temu. Šta radi auto sa ESP-om u slučaju da instalirana tabla nema ESP, možda ćeš biti prvi da saznaš odgovor na to pitanje.
E sad, dali moraš da imaš tablu sa svim lampicama koje označavaju opremu koju tvoj auto ima ili ne, to već ne znam, konsultuj nekog električara na tu temu. Šta radi auto sa ESP-om u slučaju da instalirana tabla nema ESP, možda ćeš biti prvi da saznaš odgovor na to pitanje.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”